Minden idők legjobb évét zárta a turizmus tavaly. Sosem volt még ennyire sok külföldi vendég Magyarországon, az általuk itt eltöltött vendégéjszakák száma nyolc és fél százalékkal nőtt, ami a Fidesz szerint azt mutatja, hogy a turizmus terén is jobban teljesít az ország, mint korábban. Az utazási vásár zárónapján még mindig több ezren voltak, a kedvezmények miatt sokan már most lefoglalták nyaralásukat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
Ja volt persze sok . csak azt felejtik el közölni hogy munkásszállói árakon kapják a szobákat és bagóért a repjegyet . Magyar Vendéglátóban nem jellemző hogy fogyasztanak A szar gyrost zabálják meg a mec donaldsos takarmányt küdik befelé , pizzával tömik a búrájukat. .
Városnézésre gyalog mennek , Már a Liszt Feri hegyre is metroval és busszal .
Egy megveszekedett forintot nem lehet keresni rajtuk .
Na ez ilyen látogató közönség . Biztos hogy kell ez ide ?
Nakimaga
A "Lengyel-piacok" idejében beérkező turistaforgalmat,jó ideig nem pipálja le semmi!
moszkvatér
Ja és közben szétbasszák a várost . Autókat borogatnak fel ,lopnak , verekednek Stb
moszkvatér
Ezt te megcsinálnád Londonban úgy sittre raknának vagy 30 napra mint a huzat . Itt meg ott röhögtek a felborított kocsi mellett és pózoltak meg fotózták egymást .
bundi
"Tavaly 8 és fél százalékkal nőtt a külföldi vendégéjszakák száma itthon, ez a fideszes Bánki Erik szerint azt mutatja, hogy Magyarország a turizmus terén is jobban teljesít. "
ja import békemenetelőkkel nem is nehéz.
„Az új piacok, amerre nyitottunk, azok abszolút beváltak, tehát jól látható, Kelet-Európa egy nagyon jó partnerünk lesz a következő években, nemcsak Oroszország, hanem például Ukrajna is, Románia is” – mondta el Bánki Erik, a Fidesz Európai Parlamenti képviselője."
el tudom képzelni, hogy azok az ukrán meg román turisták, akiket a mi általunk szponzorált buszokkal hordtak ide, a felvonulás után mennyit költöttek itt el abból a pénzből, amit tőlünk kaptak azért, hogy támogassák a kormányunk,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.