Az Országgyűlés hétfői ülésén a jobbikos Dúró Dóra pártjának azon javaslatára hívta fel a figyelmet, amely bentlakásos iskolákat hozna létre cigány gyerekeknek. Azt mondta: kezdeményezésük megfelelő körülményeket biztosítania a tanuláshoz a cigány fiataloknak, akiknek olyan családokból kell kitörniük, amelyekben kizárólag megélhetési forrásként tekintenek a gyerekekre.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
KIKEREM ELÖRE IS MAGAMNAK NEM VAGYOK JOBBIKUS,de most kivetelesen igaza van kuro dorinak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Amíg ebből pártpolitikai előnyt lehet elérni, addig jó a roma társadalom. Eddig ez így volt, attól tartok ezután is így lesz. A választási kampányok hajrájában állnak a sátrak, fő a gulyás, folyik a sör, szól a nóta és győzikézik majd mindenfelé a helyi cigányság. Meddig lehet ezt még így elviselni? A cigányság sorsának rendezése hosszú, komplex, sokféle állami hivatal, állami és alapítványi intézmény, civil szervezetek no és a kormány közös, megtervezett, megszervezett, határidőkhöz, felelősökhöz kötött feladatsora, amit nem lélegzet visszafojtva figyel az ország, hanem a dolgos mindennapok sorába illő munka./ a munka = energiaráfordítás, ami elmozdulással jár / Belügyminiszterünk a közmunkában való részvételt is feltételekhez köti. Nem jó úton jár. Ha ettől remél némi népszerűséget, hát téved . Ezek ad hoc kapkodások, amelyekről már le kell szoknia. Igen, hallom a sértetteket, kárvallottakat, meglopottakat. Valóban tenni kell valamit ezeknek a szabálysértéseknek, bűncselekményeknek a megszüntetésére, amelyek elkövetői között cigányok is vannak. Esélyt, lehetőséget kell kitalálni, és adni a nincsteleneknek, az esélyteleneknek. Nem kell elvtelenül erősíteni azt az állapotot, ami a családi pótlékokra, gyermekek után járó egyéb támogatásokra épít. Ne a pénzért vállaljanak gyermeket, hanem mert a gyermek öröm, a család kiteljesedése és normális élete a társadalom által tisztelt, kívánt, és támogatott cél és feladat. Remélem jól értik azok is, akik most rám sütik: Rasszista ! Bár mindenki csak annyira lenne rasszista mint én.Sok ötletem, javaslatom volt és van és lesz a társadalom e rendezetlensége megoldására, de úgy látom hogy ez senkit nem érdekel. Még a cigányainkat sem.
A bentlakásos iskolák, jó értelemben vett és gondosan megtervezett, megszervezett internátusok, kultúrával, sporttal, egészséges táplálkozással, tanítva, nevelve, a munka tiszteletére, az alkotás, teremtés örömére nevelve KÍVÁNATOS és FONTOS !!! Volt kollégium igazgatóként csak támogatni tudom. Mindegy...
keresztapa
Rombolás a cigány éltető eleme, nézd a valóságot, elmélet az egy elérhetetlen, eddig csak elméletben integrálódtak, valóságban nem tevékenyek, kényszerítéssel lehet csak azt ami
szép szóval, nem vezet eredményre. Politikai pártok integrálódó felfogása, közéletben ellentétes hatást fejt ki, amely a pártok ellen van kihegyezve egybe esve a zsidó ájvélkodásával.
Csizmás Kond
Dóra azt javasolta, bentlakást kéne építeni a cigányoknak...Orbán meg lerasisztázta, hogy ne kelljen...
...akkor hogy is van ?
keresztapa
Politikai pártok fölé emelkedett a cigány kérdés, nincs megoldás tehetetlenség uralkodik a
a pártok, választási igényük kielégítésének, szavazatok begyűjtéséért, amiért mindenre képesek.
Bástya Elvtárs
Most nézem a d1-en a filmet! 56-ban egy cigó sem segített ledönteni a Sztálin-szobrot Budapesten, pedig kurv@ sok fém lett volna legálisan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.