Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki tavaly Kunágotán lelőtt vadászat közben egy hajtót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@entero: A fidesz még két ciklusa alatt azok is tönkre mennek vagy lelépnek akik ma még éldegélnek valahogy!!!
entero
@miazavalami: Nem vagyok ebben biztos. Habár Matolcsy kinevezése nekem sem igazán tetszik, erre a posztra azért komolyabb embert képzeltem volna el.
miazavalami
@entero: Néha azt hiszem nem vagy menthetetlen... Jó éjt mindenkinek.

Míg kiböjtölöm , hogy fényességes tekinteted rám veted elalszom!
entero
@bagira: Sehol nem mondtam azt, hogy ostoba fajankó lenne bárki is (na jó, azért két emberre igen), aki másként gondolkozik. Akik most hisznek teljes vállszélességben Bajnainak, ők sem buták, csak elhiszik azokat a dolgokat, amiket mond. Az ellenzék taktikája általában ez, és ez alól a Fidesz sem volt kivétel, csak az ő esetükben volt is miért. Elfogult vagyok? Lehet. Tévedek majd a Fidesszel kapcsolatosan? Meglehet. Azt azonban tudnod kellene, hogy mindenki elsősorban magából indul ki. Bajnai 1200 milliárdot vett fel az egy éve alatt, ami egyesek szerint megmentette az országot, mások szerint meg még nagyobb hitelbe sodorta. Ezt vette át a Fidesz. Amiben viszont magam is egyetértek, hogy volna mit lefaragni például a kiadási oldalból, felesleges minden faluba önkormányzat, még lehetne csökkenteni a képviselők számát, és nem kellene már több milliárdot szétosztani maguk között, és jó lenne, ha a vagyonvizsgálatok esetében ne csak Julcsi nénit büntessék meg a piacról. Valóban volna min változtatni, de mi a garancia, hogy Bajnai nem lesz ennél sokkal durvább? Az, amiket mond? Nekem kevés.
bagira
@entero: Elfogult vagy. Mint ahogy én is, de ez így természetes. Matolcsyról egy a véleményünk. Neked kevés amit Bajnai mond, én örülök, hogy nem ígérget be nem tartható dolgokat. Mert igaz szívvel nem is teheti. Vele sem jönne el a Kánaán. Ő amúgy is gazdag ember, és nem a kormány élén gazdagodott meg, hiszen ingyen csinálta. Most megy a pazarlás ezerrel, a szemünket is kilopják, szétosztogatják. Nem kéne stadionokat építeni milliárdokért, nem kéne idegeneket segíteni, míg van fontosabb amire lehet költeni, míg nekünk is vannak önhibájukon kívül szegényeink. A képviselőknek nem csak a számát, de a fizetését is lehetne csökkenteni.
Mindketten drukkolunk a magunk kedvencének, aztán pár év múlva megbeszéljük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.