A pártigazgató azon Fidesz-tagok jelentkezését várja, akik agresszió esetén 1 órán belül a helyszínen tudnak lenni. Kubatov Gábor belső levelében tájékoztatja a párttagokat a Fidesz Lendvay utcai székházánál történt eseményekről. Szerinte a radikális fiatalok példátlan akciója törvénybe ütközik, birtokháborításnak minősül. A Fidesz, miközben megtehette volna, nem kérte a rendőrség beavatkozását (ezzel szemben 2006-ban a békés tüntetők szemét is kilőtték a rendőrök). Kubatov levelében ráerősít arra a hivatalos fideszes kommunikációra, hogy a történtek mögött a Bajnai-féle Együtt 2014 áll...

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezért kellett a nemzeti konzultációt kiküldeni,
hogy a hőzöngőit tudja értesíteni !
Ere kellett költeni több száz milliót !

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/295585_492272384167250_388151376_n.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
A Fidesz gyűjti az agresszorait a békés emberek ellen. El nem tudom képzelni kik gondolták, hogy ezeknek 2/3 kell, amikor ellenzékben is a legagresszívabbak voltak?
Ki gondolja, hogy sósavval kell leönteni aki másképpen látja a világot?
Dr.luigilongo60
@SELIG: Nekem is az az érzésem, csúnya dolgok lesznek még itt.
Isten óvja Magyarországot, pedig nem vagyok vallásos.
SELIG
@Dr.luigilongo60: A hatalom megtartásáért minden bevethető.
A Tündik bündije
"Könnyű felismerni őket, mert nem változtak semmit. Mindig, mindenhol bevethetők - kulákok padlását lesöpörni, zsidókat felsegíteni puskatussal, a vagonba, hogy gördülékenyebben induljon a kirándulás az üdülőtáborba. Mindenki alkalmas egy feladatra.
A békehadtest nyilasból munkásőrökké vedlett katonái a Fidesz székházát rövid elfoglaló fiatalok ellen is bevethetők. Gyorshadtest, élemedett koruk ellenére fürgén mozognak, bárhol bevethetők."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.