Néhány, az alaptörvény módosítása ellen tüntető fiatal jelent meg hétfőn délelőtt a Parlament északi és déli főbejáratánál az autóközlekedést akadályozva.

A demonstrálók a déli kapunál két, "Haza csak ott van, hol jog is van" feliratú transzparenst tartanak és az alaptörvény hétfőre tervezett negyedik módosítása ellen tiltakoznak. Egyikük az újságíróknak azt mondta, hogy középiskolások és magánszemélyként vannak jelen a Kossuth téren.

Néhány perccel a megmozdulás kezdete után egy rendőrautó és több rendőr érkezett a helyszínre.

Középiskolásokat vittek el a rendőrök a Parlament elől

Ők előbb felszólították a diákokat arra, hogy engedjék át a rendőrségi járművet, majd miután a fiatalok ennek nem tettek eleget, igazoltatták őket. Ezt követően a diákok egy része leült a déli bejáratnál a betonra. Egyik szimpatizánsuk közlése szerint az északi kapunál szintén igazoltatták a demonstrálókat. Több fiatalt előállítottak a rendőrök.

Középiskolásokat vittek el a rendőrök a Parlament elől Forrás: Facebook/Kettős Mérce

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A gyilkost nem vitték el, hagyták, hogy ott rendezkedjen
a Fidesz székház előtt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Most akkor mit kéne én tegyek hogy ott van, vagy hogy pontosabban megérts, te mit tettél amikor hasonló alakok kerültek polcra abból a csoportból amire esetleg szavaztál ?
kengyefuto
@Csizmás Kond: A diákok éretten,bölcsen,határozottan cselekednek most is!!É egyre többen!
kkalman
A fiatalok sok esetben érettebben tudnak gondolkodni, mint sok felnőtt. Arról nem beszélve, hogy a forradalmakat mindig a fiatalok robbantották ki, nem pedig felnőtt, családos emberek. Aki elítéli a tüntető fiatalokat, mert tüntetnek, az feltételezhetőleg egyetért az alaptörvény módosítgatásával, a törvények fideszre szabásával, és mindennel, amit pártunk és kormányunk az elmúlt három évben "alkotott".
Vagy az bántja egyesek szemét, hogy vannak akik még nem birkásodtak el?
massa
Nem sül ki a szeme ennek a patkánynak? most már fénykép is van a 2006-os Orbán slepjéről lehet beazonositani ,nem az ártatlan fiatalokat bevinni, fidesz-bűnőzők
lenhardtibolya
@Horizont: A HAZA sohasem lehet pocsék és sz@r, így értelmes, magyar ember nem nyilatkozik. A HAZA olyan, mint a család, csak nagyban, a benne élők teszik azt élhetővé vagy kevésbé élhetővé. Ha nem érzik jól magukat benne, arról nem a HAZA tehet, hanem az emberek.
lenhardtibolya
@Horizont: A haza háza az bizony az Országház, ami Európa legszebb parlamentje, tehát nem érdemli a negatív jelzőket. Erre is ugyanaz vonatkozik, a tartalommal az emberek töltik meg. Nem volt szándékomban kioktatni senkit. Az különösen "tetszik" hogy éppen tőlem nem lehet(ne) elfogadni kioktatást. Van, akit nem is érdemes oktatni, mert lepereg róla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.