... Ezzel gyakorlatilag azt lefektetve, hogy Orbán Viktor és holdudvara, a jogrendtől teljesen függetlenül, magának vindikálja a jogot a büntetendő vagy elítélendő helyzetek akár egyedi eldöntésére. Olyan helyzetet teremtve, ami a tartalmi eltérésektől eltekintve, retorikailag nagyon hasonlít a „Wer ein Jude ist, bestimme ich!”, Karl Luegertől származó, de Göring által is átvett kijelentésre. Innentől ugyanis Orbán Viktor nyugodtan kiállhat és kijelentheti, hogy „Hogy ki a bűnös, azt én döntöm el!”. S így értelmezhetővé válik az is, ha nem érzi szükségét az elhatárolódásnak attól, hogy elítélt gyilkos védje a Fidesz székházát. Elvégre egy jogerősen elítélt szemszögéből a bírósága hozhat botrányos ítéletet. S vezére másnapról ártatlannak nyilváníthatja. Az etika tanításáért felelős oktatáspolitikust adó KDNP pedig lelkesen asszisztál ehhez.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
"Orbán Viktor ez év szeptemberétől új pénzt fog bevezetni, a 47 000 Forintost, melyen Cicciolina és Rózsa Sándor képe lesz majd látható, jelképezve, hogy kurva egy betyár élet jön"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@kerék: ne már!!! És mi lesz Matolcsyval? Bele fog pusztulni, hogy egy "paraszt", mint Rózsa Sándor helyettesítheti az ő csodás fizimisjáját a bankón.
kerék
@soljanka: Igaz! Cicciolina helyére meg pályázhat selmeczi meg hoffmann...szavazással kell eldönteni ki kerülhet oda :)))
soljanka
@kerék: Azért a 47ezres Zsiga Marcit se hagyjuk ki :)
GeoCravker
@kerék: elsőre ráadásul savazásos eldöntést olvastam... megártott a békemenethírek olvasása :-)
kkalman
Rákosi pajtás forog a sírjában, hogy ennyi aljasságot nem tudott kitalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.