Bajnai Gordon az első a magyar miniszterelnökök sorában, aki csatlakozott a Twitterhez - tájékoztatott az örömteli hírről a Haza és Haladás Egyesület. Bajnainak még sokat kell fejlődnie, hogy elérje a legnépszerűbb magyar twittelő, dajcstomi, azaz Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő szintjét, aki rendszeresen epés megjegyzésekkel kommentálja a magyar közélet történéseit.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

massa
Tévedés a twitter nem a hej fürrer úrnak van hanem több millió embernnek
massa
hej fürrer nyomában sem jöhet Bajnainak
coni
Bajnainak ugyanúgy mint annak idején az LMP-nek, nincsenek oligarchák a háta mögött akik pénzelnék, ezért csak ilyen módon tudja eljuttatni programját a választókhoz, főleg ha a Fidesz mindenáron próbál magán kívül mindenkit kizárni a választásokból.
Mobil123
Na azért ne fejlődjön Deutsch-hoz, mert akkor tényleg lenne mit szégyelnie.
Pilóta
... na ez senkinek nem lép a nyomába, legfeljebb ott toporog álmában!
Lea Mashi
És az mikor fog kiderülni, hogy ezek az emberek lélegeznek is?... hahó, millió embernek van twitterje meg facebookja meg akármije. Akkor is lesz cikk, amikor én regisztrálok mondjuk pinterestre? Fogadjunk izgibb tartalmakat fogok tölteni rá, mint ez a két fazon együttvéve :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.