Elégedett a havazás miatt kialakult kaotikus hóhelyzetben a mentésben résztvevőkkel Pintér Sándor, és a balügyminiszterhez hasonlóan elégedett a hatóságok teljesítményével a katasztrófavédelem vezetője. Tökéletesen kivitelezett káoszt láthatunk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: miazero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

141 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Meg amúgy is, emútnyócév, Gyurcsány ellopta a sót és a hófogókat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@SLAakku: 14.56 Ha elolvad a hó! Már most jelzem előre, hogy akkor meg árvíz szokott lenni, nem tudom, hogy ez jut-e eszébe a kataszrofális elhárítóknak. Csak jelzem, hogy a folyók kiszoktak áradni, gondolom ugyanott, ahol eddig is.
Mielőtt még a Bakondi kitüntetné magát, jó lenne, ha elkezdenék gyártani a homokzsákokat.
Kutyafüle
@Pálinkafőző Rézüst: Hát ez jó:)) Végül is van, de minek? Így van ez, amikor egy pozíciót megkapja a fej, de gondolkodni nem tud vele:))
SLAakku
A közútfenntartó már korábban készenlétbe helyezte 538 eszközhordozóját, amelyre hóekét, sószórót vagy hómarót is rögzíteni lehet. Ezeken kívül 130 rakodógépet, 49 hómarót és 59 grédert tudnak hadrendbe állítani. Ha ez nem lenne elég, a társaság szerződéses vállalkozóit is az utakra rendeli - olvasható a Magyar Közút 2009 -ben kiadott közleményében.
kiskutyauto
Pontosan tökéletesen és elvárhatóan úgy "érvelnek" ahogy azt egy bukott vezetőnek kell... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.