Visszaadja a Táncsics-díjat Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének Szaniszló Ferenc újságíró. Ezt maga az érintett jelentette be szerda este az Echo televízióban. Szerinte éppen az ő példáján keresztül leplezi le magát ez a háttérhatalom.

Az újságíró, a televízió műsorvezetője szerint rágalomkampányt indítottak ellene, és a "szemenszedett hazugságokkal" sikerült megtéveszteni Balog Zoltán minisztert, valamint nagyköveteket, a hazai és világmédiát, kormányokat. Közölte, amiket neki "tulajdonítottak, azok egyszerűen nem igazak". "Nézzék vissza a műsoraimat. Kiállok Palesztina mellett, ahogy kiáll Obama is. Igaz, hogy lelepleztem szeptember 11-et, a Kennedy-gyilkosságot, a Haider-gyilkosságot, a Diana-gyilkosságot, ez fáj nekik", sorolta.



Tragikomédiának nevezte a vele történteket, és azt mondta, akik most őt gyalázzák, azok már 1991-ben elkezdték becsmérlését. Közölte, az ellene indított rágalomkampány célja, hogy megfélemlítsék azokat, akik lerántják a leplet a borzalmas világrendről, és az, hogy elhallgattassák az igazságot.

"Én vagyok náci, én bombáztam szét Irakot, én vagyok fasiszta, én gyilkolom az afgánokat, én vagyok antiszemita, én irtom a gázai szerencsétleneket?" - tette fel a kérdést, hozzátéve: ő csak az aljas képmutatást leplezi le. Azt mondta, őt csak az lepi meg, milyen igaza volt és van a "háttérhatalomról", és szerinte éppen az ő példáján keresztül leplezi le magát ez a háttérhatalom.

"Nem hagyom, nem hagyhatom, hogy Magyarországot ezzel az aljas indokkal tovább fojtogassák (...), megvívtam csatáimat, megvívom ezután is, (...), ünnepeljen az USA, Izrael, Németország, Franciaország, meg a többi, és itthoni csatlóshada, nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem (...) a Táncsics-díj nem kell, tehát lemondok róla, visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak rá" - mondta Szaniszló Ferenc.

Balog Zoltán kedden írt - és a saját honlapján is közzétett - levelében kérte Szaniszló Ferencet a díj visszaadására, a miniszter azt közölte, a díjat tévedésből ítélte oda az újságírónak.

A Táncsics-díj visszavonását több emberi jogi szervezet, valamint az Egyesült Államok és Izrael kérte a kormánytól, arra hivatkozva, hogy Szaniszló Ferenc Echo TV-s munkásságát gyűlöletkeltő rasszizmus jellemzi.

131 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
nem hiszem el,hogy emberek megeszik ezt az üldözésimániás zsidózós cigányozós buzizós SZART.normális ésszel fel nem fogom ,hogy amiket ez az ember összehord ,azt komolyan veszik.amit most a fidesz csinált azt,hogy odaadta a kitüntetést,aztán meg rinyál,az tisztán megfontolt szándéku terelés.nincs olyan demokratikus ország amelyik nem szisszent fel,de az izraeli és amerikai tiltakozst hangsulyozzák.etetik a radikálisokat.eeezt megkajálja az önérzetes magyar,de azt nem vesziészre,hogy hülyére veszik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@Csizmás Kondesetleg elolvasnád azt is,hogy mire irtam?izrelt nem az ortodox zsidók kormányozzák,ott demokrácia van ellentétben a mohamedán országokkal ahol jó esetben most épitgetik.
SLAakku
@soljanka: "Azért ez a Szaniszló nagyon jól járt ezzel a kalamajkával.
Én spec. nem is tudtam, hogy létezik. (az Echo-t kb 3 napig néztem induláskor, aztán töröltem)
Gondolom sokan vannak még így. Végre a saját adóján kívül is nagy népszerűséget kapott."

Ez az. Egyébként meg az ujságiró is a piacról él és annak amit, amiről Szaniszló ir van piaca, eladható. Manapság minden üzlet (azt mondták /-ják/, hogy most ez a jo igy kell mert piacgazdaság van illetve lesz valamikor) vessünk csak egy pillantást politikusainkra. Ez bár szomoru, de tény. Van ennek is felelőse a kormányban higgye el. Az "ügy" semmi másra nem jó mint a figyelem elterelésére. Nézze csak meg itt a beszédtémakat. Ha egy csoportnak (kommandónak) nem tetsző cikk vagy vélemény jelenik meg milyen hamar előtérbe kerülnek semleges, semmitmondó hirek, beszédtémak. Erdekes és nem véletlen. (direkt játszom rájuk ezért alkalmanként a véleményemmel ellentmondó amit irok de csak igy tudtam, tudok megbizonyosodni róla).
SLAakku
@pbalage: Azt is oda kellett adni...az ujságiró is a piacról él és annak amit, amiről Bolgár ir van piaca, eladható...
kiskutyauto
@Blazsej doktor: A diktatúra, mégha fasisztázzuk is vagy nácizzuk kínunkban, mert példátlan tehát nem lehet kategorziálni az orbanisztáni unortodoxia minden sunyiságot és undorító álszent képmutató szentimentalizmust a lehető leggyomorforgatóbb módon tökélyre vitt látens-diktatúráját.
Figyelj! Ne légy szemellenzős. A diktatúra nem csak azt jelenti ám hogy lőnek, meg vernek. Hanem csak nézzük meg hány orgánum kormánypárti és hány ellenzéki! Az hogy hatalmi manipulációval befolyással visszaéléssel kiszorítjuk erkölcstelen gátlástalan és pofátlan ÁM TÖRVÉNYES módszerekkel aki ellenünk szól. Ez még undorítóbb mit a fegyveres terror, mert utóbbi legalább nem sunyi hazug és álszent nyílt erőszakkal diktál. Inkább élnék komolyan egy náci diktatúrában mint a sunyi álszent hazug orbáni féreg-diktatúrában, ahol a szánalmas középszer és dilettantizmus tenyérbemászóan tobzódik... és háttérmanipulációkkal, pl nézzük csak meg az Inforádió átlátszó és szánalmas szégyenletes ügyét! És hosszú a sora az ilyen beégéseknek és lebőgéseknek. Csakhogy a fidesz birkatábor annyira el van hülyítve agymosva, hogy nyálcsorgatva bólogat, birkameneten béget és bármit ismétlem BÁRMIT lenyel bármit be lehet adni nekik. Nem kell ide fegyveres erőszak és terror., bőven elég ez a gusztustalan és sunyi átlátszó (de csak a kevés és egyre fogyó értelmes ember számára átlátszó) "törvényes" manipuláció és befolyással visszaélés, amivel viszi végbe ez a társadalomellenes bűnöző nyomorult diktatúráját... de már nem sokáig...

Lehet emeszpézni, de nem az mszp a baj, hanem AZ ELIT a baj, az elit nyomorítja az országot pártfüggetlenül. Akinél a nagy pénz van annak minden hatalom pitiz, nézzük a Demján és Csányi féléket...
Az mszp-gyurcsány féle agymosó aduász pontosan megegyezik a bolsevikok imperialista-rém-mémjével, vagy a kapitalisták kommunista rémjével. Halálpontosan ugyanazt a primitív és átlátszó, ősi, de bevált tömegmanipulációs technikát alkalmazza orbánviktátor és gusztustalan bandája...
kiskutyauto
Hogy a világot nem érdekli? Azért kérte be A JOBBOLDALI Baroso teljes magyar anyagot..? Azért évek óta a JOBBOLDALI nemzetközi magas rangú politikusok, EU és USA egyaránt mind bírálják folyamatosan ezt az ámokfutó kormányt? Mert kutyát nem érdekeljük igaz? (persze orbánék ezekre mindig előveszik a szajkót: gyurcsányi, bajnaii és egyéb szoclib körök, nemzetközi pénzemberek, liberálisok, kommunisták és zsidók pénzelnek és szerveznek mindent, természetesen lefizették Barosot, Clintont, Sárközy-t mindenkit... az agyhalál olyan tökélyre lett vive az országban, hogy mint írtam, a fideszes birkatömegnek már BÁRMIT le lehet a torkán nyomni)
Ugye ezt viccnek szántad Blazsej... :D
bakegya
Tán-csicskák mondták?-többet kell még tenned érte?-mi akadálya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.