Szakadó hóesésben lakoltattak ki ma egy középkorú hölgyet, aki lányával és unokájával élt egy fedél alatt egy debreceni lakásban. Az elárverezett belvárosi lakás piaci ára mintegy 25 millió forint, az árverés nyomán azonban alig több mint 13 millió forintért kaparintotta meg a Mazsihisz vezetőségi tagja, a miskolci hitközség elnöke. A szerencsétlenül járt hölgy egy garázsba menekítette ki a család személyes holmiját, miközben nyolc rendőr vigyázott a végrehajtók és az új tulajdonosok testi épségére. A vérlázító eseményen a Jobbik önkormányzati képviselői is részt vettek, és sajtótájékoztatót is tartottak.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
Biztos nem bírt volna ki még pár napot, amíg valahol találnak szükség szállást, annyira fontos volt azonnal birtokba venni. Hánynom kell!
sonderkommando
Ez a sorsa, illetve ez lesz a sorsa a devizások nagyrészének...
Patrióta1
@sonderkommando: Ez az egész devizahitelezés ezt a célt szolgálta!
sonderkommando
@Patrióta1: Ebbe nem mennék bele...
Amikor annak idején megtudtam, hogy ehhez jár egy "csodálatos" árfolyamkockázat, melyet a kuncsaft visel na, akkor mondtam, hogy nem köszönöm.
rézfánfütyülős
És akkor mi van?
Nem mindegy hogy zsidó, cigány vagy Orbán veszi meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.