A miniszterelnök nem engedi az Élet Mentét sértő demonstrációt megrendezni - írja a Népszava.

Steiner Pál az "Adj gázt" című a magyar zsidók meggyilkolásának emlékére szervezett Életmenettel szemben szervezett motoros felvonulással kapcsolatban kérdezte a kormányfőt. Miért lehet, hogy a náci szellemű motoros felvonulás rendőri felvezetéssel törtlénhet meg? - tette fel a kérdést.

Nem csak ízléstelen, de mélyen bántó és alkotmányellenes is a motoros menet, így utasította a belügyminisztert, hogy az Élet Menete napján más rendezvény ne valósulhasson meg - olvasható a Népszava tudósításában.

263 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ezt nem értem !!! Elözöleg egyeztettek a Belügyminisztériummal,
és a Békemenet 10 órakor kerül megrendezésre,
az " Adj gázt!" pedig 16 órakor - teljesen más utvonalon !!!

Vajon miért birálta felül a rendörségi engedélyt ???
Egy ártalmatlan motorosfelvonulás...
Vany annyira gáz van, hogy nem kell adni gázt ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rip
@zipper: Csatlakoznék @sólyomszem-hez. Figyeltem a vitát már lassan egy hete.
Végre talán elértünk a végére.
Jó a hangneme és a tartalma az utolsó hozzászólásodnak.
Én is köszi.
nahát
Az is egy érdekes kérdés ,hogy hogyan juthat odáig egy népcsoport( faj, vallási közösség - kinek hogy tetszik), hogy saját szavuk van az őket gyűlölőkre. Nem pusztán fajgyűlölő , rasszista az aki nem kedveli őket , hanem antiszemita. Sőt az is antiszemita aki közömbös irányukban és nem hajbókol nekik nyilvánosan. Ezek után már az sem meglepő, hogy jogilag büntethetővé válik az aki nyíltan tagadja a holokausztot-ot!
Némó Matróz
@vukkocska: Valaki kézcsókját küldi!

Elköszönő szép üzenet!
Nem kívánok barátom sorsára jutni akit perbe fogtak egy bejegyzés miatt.
Ha az a bejegyzés amely menti azt akiről szólt bűncselekmény akkor ebben az országban a náci Németországot megszégyenítő módon a Gestapo helyett az ügyészség félemlíti meg a népet!
vukkocska
@Némó Matróz: felkeltetted az érdeklődésemet. :) Ha privibe megírod, hogy ki küldi kézcsókját, megköszönöm. De azért remélem, nem azt írtad, hogy nem jössz közénk, mert "félsz" az ügyészségtől? Lesz@arom őket, ha ennyi féle képpen értékelik a szabad vélemény-nyilvánítást.
sólyomszem
@zipper: Találtam egy videót, amit érdemes végignézni és levonni a következtetéseket. Talán a kérdésre a válasz is benne van, s talán lehet előítélettel élni itt Magyarországon a zsidósággal kapcsolatban, s talán válasz is érkezik, hogy miért emlegetjük annyira a palesztinokat. Egy dolog miatt: népirtás legalizáltan. A népirtás az népirtás, itt 2013-ban, 2008-ban, s 1941-45-ben is. Fizetünk, fizet az ország a régi bűnökért, de mikor fognak palesztinoknak fizetni? Mikor fognak magyaroknak fizetni örökjáradékot? Bennem ismét elindultak ezek a kérdések. Tényleg nem vitát szeretnék generálni, hanem a választ keresem...

Egy zsidó békeharcos a történelmi hazugságokról: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jMu_aqijhbg @nahát: @rip: @genyó kapitány: @Netpók: @Dr.luigilongo60:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.