A közkeletű mondás szerint a zseni átlátja a káoszt. A káoszlovag előszeretettel teremt káoszt a szerepjátékokban. Neki nem kell zseninek lenni, hiszen varázserővel bír, mely előtt meghajolnak a hívek, és amitől menekülnek az ellenségek. Mert a szerepjátékokban nincs ellenfél. Csak barát és ellenség. A káosz királya pedig mindent megtehet. Ha nem is látja át teljesen a helyzetet. Orbán Viktor alighanem lassan ezen a szinten tart.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Orbán már ötszázadik szintű paladin minimum :-)
Pilóta
@A Tündik bündije: ... gondolom, ezzel ébredsz, ezzel alszol, ez a zorbán üldözget tégedetet?! ... csak arra vigyázz, nehogy begolyó!:-)
A Tündik bündije
@Pilóta: Te valami perverz vágyat érzel arra, hogy minden alkalommal, ha írok valamit, rögtön a s.ggemben bujkálj?
Pilóta
@A Tündik bündije: ... soha! csak hiányolok a kommentjeidből, valamiféle apróságot!
A Tündik bündije
@Pilóta: És milyen apróságot hiányolsz, ha szabad érdeklődnöm? Életem, én mindig ilyen voltam, már akkor is amikor ide regisztráltam, ami viszont téged illet, szólj az igazi pilótának hogy jöjjön vissza, mert az alteregója valahogy nem az igazi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.