"Nem zavar, hogy ennyit össze-vissza találgatnak, örülök, hogy a média ennyit foglalkozik ezzel az energiacellával" - írta szerdai Facebook-bejegyzésében Széles Gábor.

A nagyvállalkozó korábbi bejegyzésében még csak annyit árult el, hogy egy bizonyos madárka kirepült a kalitkából és az lesz a nagy áttörés, ha hamarosan sokkal több időt lesz majd képes így tölteni.

Mint írta, olyan siker előtt áll az ország, ami miatt 500 éve nem tapasztalt fejlődési pályára állunk, Orbán Viktor pedig ismét kétharmaddal győz a választásokon.

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Kedves Barátaim!Örülök, hogy a média ennyit foglalkozik ezzel az "energia cellával"./Csak zárójelben jegyzem meg,most írtam le először ennek az általam tervezett hivatalos nevét./Abszolut nem zavar,hogy ennyit össze-vissza találgatnak.
Már többször leírtam, hogy egy energia cellánál két féle módon lehet befogni az energiát: vagy nagy feszültségen vagy nagy áramerősségen.Tesla munkásságát hihetetlenül tisztelem és egy szellemi óriásnak tartom.Szerintem az "energia kicsatolásában" ott tévedett illetve ott ment félre, hogy ezt nagy feszültségen akarta megvalósítani.De...szerintem ma már nem ezek a kérdések./Ezeket a kérdéseket a kutatások már eldöntötték./
A kérdés az , hogy hogyan lehet a stabil nagysorozatú gyártást megvalósítani úgy hogy közben tömegével teremtünk munkahelyeket.
Hogy lehet a milliós sorozatgyártás feltételeit megteremteni/mert csak ekkor fogja igazán az emberiség hasznát szolgálni/ másrészt, hogy lehet ezen egységekenek a logisztikáját/150 kg-os egységeknek/ megszervezni valamint a kereskedelmét, hogy a hagyományos energia szolgáltatók ne szembe jöjjenek, hanem együtt "meneteljünk".Ezen dolgozunk./Nem a protótípuson./.De azt se kérdezzétek meg, hogy hány prototípus van és melyik országban nézhető meg.Hívatalosan csak akkor szeretnénk a nyilvánosság elé lépni mikor már a sorozatgyártása beindult./Ahogy ezt még a "madárkának" a szösszeneteimben való felbukkanása elején jeleztem, ezt ősszre várom illetve tervezem.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Drágaszélesúr !

Ha ennyire zseninek teccik lenni, akkor mi a franctól ment tönkre az Ikarusz ?
Talán abban is voltak " szuper "ötletei ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zipper
Drágaszélesúr !

Ha ennyire zseninek teccik lenni, akkor mi a franctól ment tönkre az Ikarusz ?
Talán abban is voltak " szuper "ötletei ?
QQCSI
"Mint írta, olyan siker előtt áll az ország, ami miatt 500 éve nem tapasztalt fejlődési pályára állunk, Orbán Viktor pedig ismét kétharmaddal győz a választásokon."
Na, ez a mondat mindent elárul a szellemi képességeiről, ezek után kit érdekel, milyen találmányt skicpalizott?!
Orbán a választáson résztvevők 2/3-ának a szavazatával nyert,
mert a szavazásra jogosultak kb.fele el sem ment...
Pisti271
@QQCSI: Ez így nem pontos.
Orbán a választáson résztvevők felének a szavazatával nyert.
Ez a választásra jogosultak egyharmada.
A kétharmad csupán az aránytalan mandátumelosztásból következik!
Pálinkafőző Rézüst
Ez a lufi még a Szélesnél is nagyobb...:)))))))
laszlobihari
Nem hinném, hogy ez olyan jó ötlet lessz az energia szolgáltatók számára, munkahelyek szünnek meg mivel elvileg minden háznak lehet saját "erőműve". Az állam hatalmas adó bevételtől esne el, mégis hogy gondolta ezt ki? Az energia szolgáltatók és az állam közösen herélnék ki! Ezen kívül, TESLA tényleg zseni volt! de csak Ő, széles gábor pedig az Ikarusz után csak egy . . . . !
QQCSI
@Pisti271: Köszi. Igazából ez nekem magas, amit tudok, az az,
hogy bármit szeretne a Parlamentben az ellenzék, az ottani 2/3
simán leveri.
A Tündik bündije
Széles lenyomja Teslát? A mesében esetleg.
Egyébként ha lesz is ebből a titokzatos meséből valami (lesz a fenéket), ki fog ebből profitálni? Simicska, a dicső nép meg majd csavarozza az alkatrészeket a szalag mellett minimálbérért gondolom...
zipper
@joopapa: A 2010-esválasztás előtt olvastam valahol, hogy ott lihegett Orbán seggében, mert valamiféle gazdasági tárcát szeretett volna, azonban Orbánnak is van azért némi jó ízlése...annak örülök, hogy a Magyar Hírlap nevű röpcédula lassan padlót fog,talán 8.000 példányban fogy ( de az is lehet, hogy Széles vásároltatja fel a példányokat...)
Pálinkafőző Rézüst
@A Tündik bündije: a cella stimmel, az meglesz...Az energia meg a zabkása lesz majd..:)
zipper
Ebből a Széles féle bejegyzésből csak egy mondat hiányzik: " - jó vagyok, szuper vagyok, ügyes vagyok, ha Tesla nem hal meg, még most is oktatnám..."
Dr Mirkovicsné Wagner Mária
@QQCSI: Gondolod,hogy most többen fognak elmenni?Kételyeim vannak,de most nem írom le,mert emésztem még,hogy közöltétek,a Facebook az adatainkat kiadja folyamatosan a véleményünkkel együtt,ez olyan bájos hír számomra,hogy nem is kell a vacsora. Ingyen fogyókúra !Írjatok még ilyeneket,nem vagyok otthon !!
Dr Mirkovicsné Wagner Mária
@Pisti271: Na most olyan nem lesz-olvastam az új mandátumelosztást,és naggggyon tetszik a regisztrációs ötlet /hamvába hótt /.
csegala
De ha ekkora géniusz, könyörgöm vigye el a NASA.
Pisti271
@Dr Mirkovicsné Wagner Mária: A mostani mandátumelosztás méginkább távolodik az arányostól.
A rendszerváltáskor azért állapodtak meg ebben, (konszenzussal) mert sok kis párt indult a választásokon, és azt akarták elérni, hogy stabil kormány tudjon alakulni sokszoros koalíciós kényszer nélkül.
maria.postr.hu
Szerintem simán erről az átverésről van szó:

www.energybytesla.com/?hop=grnwrld

Angol nyelvű, de a lényeg azért átjön :DDD

47 dollárért kapsz egy netről letölthető PDF oktatócsomagot, aminek az útmutatásai alapján felépítheted a kozmikus energiát 220 Volttá alakító házi erőműved :DDD
Pisti271
@maria.postr.hu: Kellene bele még egy tekercs és kész lenne egy kristálydetektoros fülhallgatós rádió. Szó sincs holmi kozmikus energiáról, a műsorszóró állomások elektromágneses sugárzása indukálja a feszültséget.
vörösfuvalat
Ugye ez az a Széles Gábor aki annak idején húsz millió forintért és szellemi apporttért vette meg a Videotont? Most beérett a szellemi apport eredménye.Csak azt nem értem akkor eddig miért bérmunkázott a nagy múltú üzem.
nyanya001
Megy asz etetés minden szinten, rohamosan közeledik
2014 a választás éve, mindenki kap egy energiacellát csak úgy puszira
azzal a feltétellel, hogy szavazzon a Fideszre !
De van már aki megelőzte ezt a találmányt, feldob egy drótot
a nagyfeszültségű vezetékre és onnan vételezi az áramot ingyen a lakásába :)))
De ha rájönnek akkor jön a cella :))
amaramaistanna
Ma nagyon kitett magáért a Propeller(Bizonyára unatkoztak!),mert az összes elmeháborodott,beszómázott alakot is felsorakoztatta!
Gratulálok,de ha szabad ilyet kérnem,máskor egy kicsit óvatosabban adagolják,mert napi egy is sok belőlük.
amaramaistanna
@Dr Mirkovicsné Wagner Mária: Ez téves információ!!A Facebook,csak bűncselekmény esetén és bírósági határozatra ad ki adatot.Az adat kiadása esetén értesíti az illetőt erről.Az Orbán kormány már 2010-óta próbálja megszerezni a facebook és googl adatokat,de elzavarták őket ,egyértelműen és úri módon!Szóval nem kell aggódni.Még az is lehet,hogy ezt az álhírt Orbánék keverik,hogy elvegyék a kedvünket a kommentelésektől.Nagyon tartanak az internetes kapcsolatoktól!
nemkati
Már félek amikor kormánykörökből vagy a holdudvarukból valami zseniális szikra pattan ki. Nem lepődnék meg, ha ennek is az lenne a vége, hogy mi szívunk, mint a torkosborz. Mondjuk a rezsi 50 %-kal nő (de 10%-kal csökken), miközben Széles Gábor a milliárdjait megszorozhatja egy néhány számjegyű számmal.
amaramaistanna
@miazavalami: Természetesen maga Széles Gábor!
SLAakku
@zipper: Széles úgy lett milliárdos, hogy sikeres vállakozóként, a személyi kapcsolatait felhasználva az MDF-kormány idején 4000MFt hitelt vett fel, amiből privatizálta a Videotont.

Vagy mi a franctól ment tönkre a Széles Gábornak hitelező Ybl bank? (szándékosan bedöntötték, és a felszámoló a bank összes követelésének behajtásáról lazán lemondott. Tehát Széles kapott 4 milliárdot ajándékba az MDF-kormánytól.)
SLAakku
Tilikov 2013. április 10. 10:16

Szerintem Matolcsy elkölthetné az MNB vagyonát, hogy legyártsunk pár milliót ebből a zenergia cellából és megmondhatnánk a ruszkiknak, hogy dugják fel a gázukat meg az atomerőművüket is, mert mi most már a semmiből fogunk áramot termelni.

mandiner.hu/cikk/20130410_szeles_gabor_energiacella_a_kiroppent_madarka#comments
kkalman
Na, akkor még egy kicsit gazdagítom az áramszolgáltatómat, mire ebből lesz valamilyen használható brájzli.
laszlobihari
Tisztellt Pisti271! A detektoros változat valóban egy létező és működő megoldás, ha jól emlékszem egy Ezermester Újságban jelent meg úgy a hatvanas évek vége felé, a rezgőkör a Kossuth adóra volt hangolva, fejhallgató erősítőt hajtott meg, bár ebben nem vagyok biztos. Hiába no, ahogy az oroszok mondják "sztároszt nye rádoszt!"=az öregség nem öröm!
silber13
Ez az idézett " bejegyzés " egy elborult elme kusza összevisszasága. Ő kinek a reinkarnációjának tartja önmagát? Amilyen dilinyós, minimum Einsteinnek.
profon
Ha véletlenül a Bajnai nyerne ,akkor a találmány bevezetését 4 évvel elhalasztják ! ?
amaramaistanna
@SLAakku: Akkor ,hol a többi pénz,hiszen csak,
egy jelképes összeget fizetett csak a Videotonért?
human
Ha arra játszanak, hogy azért szavaznak majd az emberek a fidesz-re, mert tőlük remélik a "fideszes" találmány által a felemelkedést, akkor az aljassági bizonyítványt állítják ki magukról. Nagyon kíváncsi leszek a csattanójára a történetnek.
Pisti271
@laszlobihari: Nekem még volt valamikor régen.
Nem kellett hozzá semmiféle erősítő, de a fülhallgató 2000 ohmos volt, nem 30 mint a mostaniak.
SLAakku
@Pisti271: ...egy dioda kellett meg egy krumpli. Tesla találmányaiból és annak leirásaiból nem maradt meg semmi. Vagy mégis? Lásd még Egely György - Tiltott Találmányok.

www.egely.hu/?page=konyvek&lang=hun&id=11

Szerintem Matolcsy elkölthetné az MNB vagyonát, hogy legyártsunk pár milliót ebből a zenergia cellából és megmondhatnánk a ruszkiknak, hogy dugják fel a gázukat meg az atomerőművüket is, mert mi most már a semmiből fogunk áramot termelni.

mandiner.hu/cikk/20130410_szeles_gabor_energiacella_a_kiroppent_madarka#c
radios45
Széles G.fidessnyik seggnyaló et.nak.az energia cellát már régóta gyártják, Japánban, az Usa ban, pl.elektromos autók energia ellátására, úgy hívják
k Li-nanotech akkumulátor pack,5x6, nagyobb energia sűrűségű mint egy hagyományos gk.i akkuja,
70-80db. Cellát is összekapcsolnak, hogy meglegyen az autó +hajtásához, szükséges 200-280V feszültség,
Az alacsonyabb fesz.gű rendszerek nem gazdaságosak, és az elektromotorhoz vezető 1,5cm vastag kábel pl.48V-nál 5cm.vastag kellene hogy legyen, ez nem kivitelezhető, egy személy gk.ban,
maria.postr.hu
Kozmikus energiát elektromossággá alakító kütyü tervrajzát kínálja 47 dollárért egy külföldi honlap.

Nem lepne meg, ha Széles Gábor nagy találmánya abból állna, hogy ő is megrendelt volna egy ilyen 47 dolláros, a netről PDF-ben letölthető, vagy valami hasonló infótermék-csomagot, megtetszett volna neki a lehetőség, lefordíttatta, a magyar igényekhez igazította volna, és beállt volna viszonteladónak, vagy egyszerűen csak lekoppintotta volna.

A gyártósor meg talán ahhoz kell Szélesnek, hogy a házi erőmű összelegózásához árult, és semmi mással nem helyettesíthető "speciális" alkatrészeket legyártsák rajta. A hazai gyártású alkatrészek talán nem jönnének ki 100 dollárból, de két-három év alatt azért a magyar háztartásoknak is megtérülne a befektetés.

Ez persze csak az én véleményem.

maria.postr.hu/ez-lenne-szeles-gabor-energiacellas-titka
radios45
@maria.postr.hu: veszel 2db.150W-os napkollektort,egy 800W os invertert, és két db. 120Ah/24V solar akkut, felszerelteted, beépíted, odahaza, és nem kell áramszámlát fizetned.
A 180L hűtőtől a világításig, 2-3db.tv. +szám.gépig minden működik, a rendszerről,
Az elektromos bojlert leszámítva, de az amúgy sem gazdaságos, xarul melegiti a vízet, zabálja az áramot.
Egy jó minőségű hosszú élettartamú napelemes rendszer 15évig is üzemel, hatásfok csökkenés nélkül, felhős időben is!
Nem romlik el, az inverter pedig ritkán.
miazavalami
@amaramaistanna: Ja? A cellájában hordja az energiát? :-))
jotta
Végülis jó hír. Ha ilyen atomtudósok támogatják a vezírt, hamarosan vége a pünkösdi királyságnak.
kkalman
@Pisti271: Lehetett kapni, azt hiszem NDK gyártmányú rádióépítő játékot is, amellyel valami 8-10 féle rádióvevő készüléket, lehetett összeállítani, köztük a detektorost is. Nekem is volt, és még a gyerekeim is megismerkedhettek a segítségével a rádiótechnika rejtelmeivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.