A magyar gyerekek szűk lakásokban élnek, szegények, sokat dohányoznak és verekednek, nem értik meg magukat a kortársaikkal, de legalább kevesen drogoznak, és majdnem mindenki jár iskolába - derül ki az UNICEF most bemutatott, éves gyerekjóléti jelentéséből. A nemzetközi szervezet most először nemcsak a statisztikákat böngészte, hanem a gyerekeket is megkérdezte, hogy érzik magukat, és kiderült, hogy a magyarok nagyon szeretik az anyukájukat, de rosszul érzik magukat. Azzal vigasztalódhatnak, hogy hiába gazdagabbak, az amerikai gyerekeknek sokkal rosszabb.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
IQrájderöcsém
@szaboria1: Ma már büszkeség lenne a kölöknek, hogy külön ülhet :(.

Amúgy 30fős osztályban nehéz tanítani és még nevelni is. Egyre több a problémás (tanulási és magatartási egyaránt) gyerek. Nem növelni, inkább csökkenteni kellene a létszámokat. Ja, hogy akkor nem lehet pedagógust kirúgni és iskolát bezárni?? Jelenleg spórolunk egy kicsit, de 20 év múlva milyen árat fizetünk azért, amiért ilyen kölkök kerülnek majd ki az iskolákból??
szaboria1
@IQrájderöcsém: Kénytelen vagyok meg cáfolni kis falúban születtem 41 fővel indultunk az első osztályban a tanítónéni nagyon is tudott velünk bánni. Igaz akkor még minket úgy neveltek amit mond az olyan mint a szent írás. Ma meg ott tartunk, hogy a szülök a tanárt is azért verik meg mert egy másik gyerek megverte a gyerekét. Az egy jó trendi volt, hátra tett kézzel kellett meg hallgatni a tanárt amikor a tananyagot magyarázta. Nem lehetett mással foglalkozni. Most meg mobiloznak SMS nek vagy éppen rajzolgatnak és nem is figyelnek a tanárra.
bretagne
@szaboria1: Nagyon tanulságos a történet. de az is, amit válaszoltál 11.48-kor.
bretagne
@szaboria1: Igazán nincs mit. Ami igaz, igaz.
miazavalami
@szaboria1: ... Igaz akkor még minket úgy neveltek... Na innen egyetértek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.