A mi gazdagjainknak nem csak igazi nagytőkésnek kell lenniük, hanem nemzeti gondolkodású hazafinak is. Ez most nem teljesen van így, ami növekvő elégedetlenséggel tölti el a nemzeti gondolkodású magyar emberek millióit. Bár azt mindenki elismeri, hogy vezető multimilliomosaink bokros tőkefelhalmozási teendőik, saját zsebük folyamatos tömködése közben, igyekeznek időt szakítani arra is, hogy kivegyék a részüket a nemzet felvirágoztatásából, ami meg is látszik a nemzeten, mert immár tényleg szépen szárba szökkent minden, ami szárba szökkenhetett, még ha a nemzeti együttműködés kormányának nem nemzeti gondolkodású hazai és külföldi ellenségei mindezt másképpen látják is. Ahogy négymillió magyar tapasztalja, aki a létminimum alatt él.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Jó, nagyon jó!
"A nemzeti gondolkodású magyar tömegek egy emberként követelik, hogy legyen még gazdagabb Csányi Sándor, Demján Sándor, Simicska Lajos és oligarcha társaik."
"Addig is, amíg ez bekövetkezik, és valljuk be, ez nem holnap lesz, sok lemondást kell vállalnia szegényebb nemzettársainknak. Meg kell elégedniük a rezsicsökkentés forintocskáival, a világszínvonalú labdarúgó stadionokban zajló színvonal alatti focival, az általános szegénységgel, a nyomorral és az éhezéssel. De megéri. Egyelőre nemzeti kis nagytőkéseinknek, Csányinak, Demjánnak, Simicskának és vezérüknek Orbán Viktornak. De aztán…"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.