Új utcákban teszi lehetővé a Budapesti Közlekedési Központ a biciklisek forgalommal szemben való haladását.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forrás: vezess.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
persze ! Á ne a normális kresz szerinti szabályok vonatkozzanak rájuk !
lenhardtibolya
Már elnézést, de a hideg futkározik a hátamon, amikor az egyirányú utcában a kerékpáros szemben halad a forgalommal és jön pl. egy hatalmas teherautó, ami elől csak úgy tud kitérni, ha felrobog a járdára, ahol viszont a gyalogosokat veszélyezteti. Nem tudom kinek használ ez az új ötlet, de attól tartok, hogy senkinek...
dömdödöm
Igy is nagyon veszélyes a kerékpárosok közlekedése a gépkocsik között mert hirtelen érkezik meg nehezen látható . Egy egyirányú jobb kezesnél ha forgalommal szemben érkezik (balról )
akkor nagyon veszélyes mert te jobbra nézel és ha üres akkor gázt adsz ( a kerékpáros meg elédhajt balról ) és Game Over drága kedves barátaim .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.