Felröppent a hír - bár állítólag azóta már lelőtték - hogy a Kossuth tér, mint olyan, a teljesen felesleges átépítést követően a Nemzet Főtere nevet fogja viselni. Nem tudom, kinek a keble dagad ezektől a sorozatos pótcselekvésektől, amiket a valódi munka helyett tesz a kormány, de akinek még mindig nem volt világos, az végre kapjon a fejéhez; miniszterelnökünknek abszolút lényegtelen, milyen állapotban van az egészségügy, hogy a gyermeked el fog-e férni a megduzzasztott osztályokban szeptembertől, vagy hogy a kézi vezérelt rendőrség impotenciája miatt hetente hány embert rabolnak ki, vernek meg, erőszakolnak meg.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A nemzet, nemzeti szó fogalmát sikeresen
ledegradálták !
Például fogalmam sincs miért kell a dohányboltot nemzetinek nevezni ?
De ez csak egy a sok közül !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
mint amikor a feri tárgyalt a sárközivel hogy kihozzák Bp -ig Párizsból induló TGV -t
Az milyen lett volna hogy jön a TGV 320 -al és a tartalékmagyarok meg viszik vissza a sin egy darabját a fémkereskedésbe . :-) :-)
Halszem
Mit lacafacáznak!

Előbb-utóbb úgyis átnevezik a teret orbánkirály térre.

Ahogy a magukat ellenzékinek nevező orbán ügynökök ténykedését elnézem, 2014-ben nem hogy 2/3, de 3/4 lesz a választás eredménye!
pacsni
majd remèlem, hogy 2014-ben mindenki tudja majd, hogy hova kell tenni a keresztet, ès ha sikerul elkuldeni ezt a mostani bitangokat, akkor majd a kovetkezo kormàny vissza àllitja a Kosuth nevet, visszaàllitanak mindent, amit ezek a szemèt csavargok tonkretettek!
Azt a sok fideszes csvargo polgàrmestereket meg elzavarjàk a helyukrol, amit nem èrdemmel kaptàk, csak rengeteg csalàsokkal. Nem mèltoak betolteni ilyen helyeket ès kozuzemu helyekre se mèltoak. Nagyon merem remèlni, hogy 2014-ben minden megvàltozik, mert ha nem sikerul elzavarni ezeket a moslèkokat, akkor megèrdemel mindent magyarorszàg aminek majd jonni-e kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.