"Foglalod a k... anyádat, de nem a mi hazánkat" feliratú molinót akasztottak a Margit hídra - egyértelművé téve, hogy az izraeli elnöknek üzentek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
"Orbán "a mi fajtánk" hol vagy,merre csavarogsz?
miazavalami
...Mivel az antirasszizmus újra rendkívül aktuális...
Hol van ebben az országban többségben a rasszizmus??? Honnan veszik ezt a hazugságot. Vannak itt is mint mindenütt a világon , de hogy ennyien lennének akik miatt , évről , évre az orrunk alá kell dörgölni a zsidók ellen elkövetett borzalmakat , nem hinném! Ezzel csak azt érik el , hogy azokban is felmegy a pumpa akik elítélik a nácikat , és minden olyat akiik bárkit bármiért megkülönböztetnek. Én gyűlölöm az erőszak minden fajtáját! Akik gyerekeket , vagy bárki mást gázkamrába küldenének azokat minden további nélkül lesittelném egy életre. Borzalom volt amit a nácik tettek, és igen is szükséges , hogy minden erőnkkel azon legyünk még egyszer ilyen ne történjen meg! De azt is vegyük már észre mit tesz most Izrael... Mért kell nekem olyasmiért fizetnem amit nem követtem el. Ezzel az eljárással minden nép fizethetne a másiknak , mert mindenhol történtek gyalázatos cselekmények a háborúban.
Ott voltak: Balog Zoltán, Rogán Antal, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Jávor Benedek, Gyurcsány Ferenc, Cserháti Ferenc...
Jobban örülnék , ha ezek az emberek értünk magyarokért tüntetnének és fognának végre össze! Mi kell ahhoz , hogy ez megtörténjen? Egy népirtás , ahol a magyarokat irtják???
Még egyszer mondom , írom mindezt úgy , hogy elítélem , megvetem a nácikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.