Orbán Viktor az 500 lelkes Kémesen járt, hogy megmutassa. Kamerák, fotósok, testőrök, slepp. Feszengő polgármester, szervezett statiszták, kivezényelt gyerekek. Kényszeredett jókedv, izzadt tenyerek, gyenge poénok, bunkó és leereszkedő megjegyzések. Csak a szokásos, semmi extra. A vendégek, a stáb és a házigazdák szagát szerencsére nem érezzük. Az viszont tisztán átjön, hogy a miniszterelnök kevés, a helyieket érintő dologgal kapcsolatban van képben. Képriport szöveggel :)

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Régi szép idők, amikor Mátyás király álruhában...ma már nem ez a módi, hanem a vállveregetős bratyizós, leereszkedős érdeklődős, a falusi pláza megtekintése és nyugtázása, hogy áru van bőven - csak pénz nincs...meg persze trafik, melyet a tökös tulaj azért szóba hozott, őt még nem sikerült megfélemlíteni.
Mobil123
Na ezt végig olvasva még jobban begörcsölt a gyomrom.
Már kezdhetik a Kémesiek becsukni azt 3 boltjukat, mert ugye 500 főre sok ennyi bolt, és majd nyit a vezír egy CBA-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.