A miniszterelnök legidősebb gyermeke, Orbán Ráhel nyerte a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozat-pályázatának "újszerű témaválasztás" kategóriáját "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" című munkájával - közölte kedden a cég.

A Magyar Turizmus Zrt. által életre hívott, „Az év turisztikai témájú szakdolgozata" pályázatra 2012 őszén 39 szakdolgozat érkezett 12 felsőoktatási intézményből. A szakdolgozat-pályázat ünnepélyes eredményhirdetésén, 2013. április 30-án két kategóriában hirdettek nyerteseket, további két pályázó pedig különdíjban részesült. A diákok a munkájukért járó elismerést ünnepélyes keretek között Dr. Nemes Andreától, a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztályának vezetőjétől és Horváth Gergelytől, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesétől vehették át - olvasható a Turizmusonline.hu oldalon.

A zsűri két kategóriában ítélt oda díjakat, illetve különdíjat is kapott két diák. Orbán Ráhel lett az újszerű témaválasztás kategória nyertese, pályamunkájának címe: Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése - A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül.

Íme az összes díjazott >>>

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Kósa lánya is nyert valami korcsolyás bisz-baszban. Orbán fia meg milliókat érő focista, ezek szerint a lánya is örökölte ezeket a szuper géneket. Úgyhogy a homo sapiens után megjelent a homo fidens.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Kutyafüle: Nekem mar az elso oldalon az derult ki, hogy a kis rahelke nem nagyon ult le a papival egyeztetni, , de hogyha ezt elfelejtette megtenni (pedig papi mindent tud, talan meg egy ilyen fesztivalon, mulatohelyen akar kankanozni is, a vegen a nagy spargaval), de ekkora orbitalis okorseget leirni, hogy Magyarorszagon az utolso 20 evben terjedt el az elozenes szorakozas, meg a fesztivalozas,... haaaaat,... Akkor a Kovacs Kati, Harangozo Teri, Szecsi Palika, Aradszky Laszlo, meg me'g egy csomoan a 63-as (?) Tancdalfesztivalokrol, evente ismetlodoen! mi a turo volt? A "varosokban elterjedt elozenes szorakozohelyekrol" meg rengeteget tudnek meselni, ha csak a Korda Gyuri-Matray Zsuzsa (Korda Gy. elso felesege, a Klarika elottrol), meg nagyon sokan tudnanak meselni a pesti zenes ejszakakrol,... Szegeny kislany, ezek szerint a papanak nem mutatta meg a szakdolijat,... Vagy a papa sem volt kompetens, mert eppen ekkor tanult Oxfordban?...A fesztivalok - amugy a falusi bucsuk es vandorcirkuszok evenkenti visszaterese is - osidok ota resze a magyar kulturanak, mar ha csak a szureti balokat, az Anna-balt, es hasonlokat emlitunk,... Dehat Rahelkenek nem kell mindent tudnia, es az EMKE-be se engedte volna el biztos az apukaja... Bar a papa mar sejdit valamit a nagy romai csaszarok mottojabol: a "Kenyeret es cirkuszt a nepnek"... A cirkuszokat focistadion alneven mar epiti, kenyerre meg nem futotta, az majd 2014 utanra van betervezve, valszinu,...:o(( Mindenesetre mar nem fogok tul hulyen meghalni, mert azt is tudom mar, hogy ezek a fesztivalok versenykepesek is,... valahol,... A Sziget irodajanak mukodesen keresztul...:o((
silber13
@Kutyafüle: Az általad megfogalmazott " Ex Hasitisz" bizony találó. Nos csak annyit tennék hozzá, hogy ugyanezt zenész körökben " Dobpergésnek" nevezik, amennyiben két tenyereddel püfölöd a hasadat, illetve dobosok körében létezik még egy kifejezés: a " Virbli", ami kavarodást, zűrzavart jelent németül, hát a dobosok ezt csinálják két dobverővel : virbliznek.,két verővel felváltva püfölik a bőrt.
silber13
@Kutyafüle: Azért, ha jobban belegondolsz, szegény Haydn nagy ismerője és hódolója lehetett a doboknak, különösen, ha a dobpergésről szimfóniát is írt!
Kutyafüle
@silber13: És hogy a virbli még hatékonyabb legyen, bal kézzel üsd az egyenletes lüktetést a fejeden, jobb kézzel pedig a ritmust a hasadon:)) MIndezt tetézd egy körbejárással!
silber13
@Kutyafüle: Jóóóóóó!!! Csak aztat tess mán megmondni, mely irányban járjak körbe! A többi gyermekjáték leszen!
bence
Csak merték volna megtenni,hogy a pályázatot nem neki ítélik oda ! Azonban halkan megjegyzem: ha lett volna benne egy csepp becsület akkor ezt a kiírást nem pályázza meg ! De nem lehetett mást várni,alma nem esik messze a fájától !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.