Bayer Zsolt friss kommentárjában megvédi a trafikmutyit, mely szerinte nem más, mint a baloldali média aljas hisztériája. Úgy véli, az MSZP maffia-párt, ezért ki kell iktatni a politikából, örökre.

"...amit az ellenzék művel trafikügyben, az egész egyszerűen elképesztő. Elképesztően aljas és undorító - és ez a kormányzó pártok és a kormány szerencséje.

(...)

A polgármester barátjának anyja nem nyerhet trafikot? Vagy egy Fidesz- vagy Fidelitas-tag? Amúgy honnan tudja a Népszava, hogy nevezettek tagjai a pártnak? És a párttagság kizáró ok bármiből is? Esetleg nem szerezhet koncessziót a helyi CBA üzemeltetője, miközben elég életszerű, hogy adott településen éppen a CBA-ban legyen trafik? Esetleg az a tény, hogy valaki 23 éves, kizáró oknak minősül?

(...)

S a baloldal és az ő sajtója teszi mindezt a Laborc-Portik-üggyel a háta mögött. S már az a rendőrtiszt is megvan, aki leállíttatta annak idején a Kósa Lajos elleni lejárató kampány ügyében indult nyomozást. Börtönben ül. Mert nyakig benne van a Vizoviczki-ügyben.

Összeáll minden erről az egész maffiáról. Ezek életeket, hazát, jövőt raboltak el, tettek tönkre. Ezeket tényleg ki kell iktatni a politikából és az ország ügyeinek intézéséből, de örökre. És éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak a trafikügyeket. Nem éri meg. Nem fér bele. Világos?"

Bayer Zsolt jegyezete a magyarhirlap.hu-n >>>

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért ennyi bólogató szellemi toprongyot, mint akik most a Magyar Hírlap alatt kommentelnek Zsóttikát éltetve, ritkán látni egy csoportban.
Kedvenc idiótám, egy bizonyos kawasaki nevű akárki megint megmondta a tutit: "Inkább egy rendes ember üzemeltesse,mint egy komcsi."
Ez igen apám, érv a köbön, nem vitás. Szólj vikinek, máris hoz rá egy törvényt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@soljanka: Sajnos "bértolnok", így hitelesnek kell látszania! pbalage-nak teljesen igaza van. Ez a legveszedelmesebb!
JAJMÁR
"És éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak a trafikügyeket. Nem éri meg. Nem fér bele. Világos?" Ez tényleg így van. Szerintem sem engedhetjük meg az ilyen ügyeket. De mégis megtörténtek, akkor most ilyen ügyekkel a háta mögött, most hogy lesz hiteles a jobb oldal??? Nem a másik oldalra kellene fogni, kissé gyerekes.
kkalman
Zsolti, tán te is kaptál trafikot. Igazán megérdemelnéd ezért a nívótlan írásért. Kár, hogy csak sunnyogva mersz írni pártodról és kormányodról. Mikor róluk írsz, valahogy mindig az MSZP-t nevezed meg, mint fő bűnöst, és nekik kell megsemmisülni. Írhatnád ám nyugodtan, hogy FID€$$, úgyis tudjuk, hogy róluk írsz, csak szégyenled.
entero
@A Tündik bündije: Gratulálok ügyvédnő, hogy szellemi toprongynak nevezel embereket. Azt hiszem, nem hozzád fordulnék jogi tanácsért. Egyébként meg olvasd el jobban figyelve a hozzászólásokat, az itt írogatók sok esetben nevezhetőek inkább szellemi toprongynak.
A Tündik bündije
@entero: Igen, van akit annak nevezek. Ahogy ebben a hozzászólásban te is, hiszen az itt írogatók szerinted inkább azok. Ez illik egy felelős beosztású cégvezetőhöz?
Egyébként hidd el, nem is nagyon várlak, nélküled is megvan az irodám jól bejáratot ügyfélköre.
Máskülönben pedig észrevettem már, hogy az emberekben van valamiféle furcsa tartás a jogászokkal szemben. Valamiért azt hiszik, hogy műtéti úton meg lettünk szabadítva az önálló véleménynyilvánítás képességétől, ahogy attól is, hogy meg tudjuk ítélni az embereket, plusz valószínűleg jogi szaknyelvbe és filozófiai töprengésekbe ágyazva kérünk a pékségben is öt kiflit.
Tévedsz, a jogász is csak ember. És aki hülye, azt miért dicsérjem? Különben meg azt ne mondd, hogy értékelhető gondolkodásra vall az általam kawasakitól idézett mondat, mert rögtön lemegyek hídba és átívelem itt Tahitótfalu előtt a Dunát...
zipper
Ha jól tévedek akkor a CBA a fogathajtós Lázár-fivérek tulajdona - csontig fideszesek ! Csak mondom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.