Pintér Sándor neve és a titok szó együttes említése a közvélemény számára ismerősnek tűnhet. Az interneten fellelhető archív sajtóhírekre támaszkodva utánajártunk, mely más titkos vagy titokzatos ügyekben bukkant fel korábban a jelenlegi belügyminiszter neve. Rövid internetes keresés után várakozásainkon felüli számú titkos vagy titokzatos esettel találkozhatunk, melyekkel korábban kapcsolatba hozták Pintér Sándort. Az is kiderül, eddig szinte egyetlen ilyen ügyben sem bizonyosodott be, hogy Pintér Sándor vétett volna a törvények ellen. Sokszor durva, mocskolódó hangvételű írásokból is sokat találni Pintér Sándorral kapcsolatban internet-szerte, melyekben maffiakapcsolatokkal vádolják, vagy egyenesen a magyar maffia fejének próbálják beállítani, ezek az írások legtöbbször egy szélsőjobboldali párthoz köthető oldalakon jelennek meg. De kormánykörökből is kritizálják: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Francis Drake-hez, a híres kalózkapitányhoz hasonlította Pintér Sándort.

Forrás: igazszo.blog.com
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Sokak számára tűnhet titokzatosnak Pintér Sándor és az OTP kapcsolata. Pintér "területe az OTP-nél a biztonságtechnika volt. Nagy kereskedelmi bankoknál az igazgatótanácsba tulajdonosok, régóta a banknál dolgozó szakértők kerülnek, olyanok, akiknek a cég sokat köszönhet. Némely internetes oldalakon megkérdőjelezik, Pintér Sándor tulajdonképpen mit tett le az asztalra, hogy miniszterségei közötti időszakban látszólag bérelt hely várja az OTP igazgatótanácsában."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.