Palcsó öt trafik nyitására kapott jogot. Azt mondja, tudatosan készült arra, hogy trafikos-karriert fusson be. Volt rajongói felháborodott véleményét meg pont leszarja. Az újságírók kérdéseire is csak egy előre megírt panelt ismételgetve válaszol, amelynek lényege, hogy két diplomája van, közgazdaság-üzleti menedzsment és kommunikáció-médiatudomány, angolul felsőfokon beszél, jelenleg is tanul nyelveket. Tudatosan készült tehát arra, hogy nemzeti dohányboltos, vagyis trafikos legyen. Szerintem meg ahhoz, hogy Palcsóból jó trafikos legyen, felesleges volt az adófizetők pénzén közgazdasági és kommunikációs diplomát is szereznie. Bőven elég lett volna hozzá egy befejezett kereskedelmi szakközépiskola, vagy egy kereskedő-boltvezető OKJ-s tanfolyam. Bár a nyálas, buta fejét elnézve könnyen el tudom képzelni Palcsót húsz évvel öregebb kiadásban, ahogy erődítménynek tűnő villájából irányítja a honi trafikmaffiát. Ha közgazdasági és kommunikációs diploma nem is kell majd hozzá, hogy...

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Persze, biztos így volt.:))) - és utána? - mert akkor megrekedt.
Én meg buszkalauz akartam lenni 5-6 éves koromban, mert az sokat buszozik, és utána még tanító/tanár majd ügyvéd, de itt már közbe szólt a nagybetűs ÉLET.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.