A Fidesz politikusai szerint, akinek van jogsija, mindenkinek újra kell vizsgázni. A Fidesz szakpolitikusai azt akarják bevezetni, hogy az Uniós normákat mindenkinek be kell tartani. Így az Unió által bevezetett új KRESZ-t minden uniós állampolgárnak el kell sajátítania. Így ha továbbra is vezetni akar, azoknak újra kell vizsgázni az új KRESZ szabályok szerint. Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság rendőrségi szóvivő szerint az új szabályokat kidolgozó bizottság már most májusban kidolgozza a tervet, és a szabály, már az idén hatályba léphet. Ezzel szemben Bíró Márk országgyűlési képviselő szerint inkább a szabályt 2014 évben kellene érvénybe léptetni.

Forrás: hir.ma
Feltöltő: JAJMÁR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A "Hogyan húzzunk le egy újabb bőrt" című kormányzati ötletelgetés mai kiadását olvasták... holnapi témánk a 10 évente elavuló érettségi bizonyítványok lesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Hellcat: Azt bizony nem. Azt meg kell szerezni.
pbalage
már készítem is a pénzt. Áááá, inkább felülök a buszra. Vagy nem? Vagy inkább menjek az únióba?
yazo64
Egy hónapja újíttattam meg a jogsimat... akkor kell az új vizsga mielőtt újra lejár? Gondolom nem...
entero
@yazo64: Sosem biztos, hogy újra kell vizsgázni.
yazo64
@entero: Már máshol írtam, az a forgatókönyv hogy hírt felröppentenek, cáfolnak, bevezetik a hír témáját...
Az a helyzet ha újra kell vizsgázni, ugyanolyan bűnösnek érzem magam mint akiknek elvették a jogosítványukat valamilyen közlekedési kihágásért, esetleg súlyos baleset okozásáért stb... és a büntiidő letelte után ilyen áron ülhetnek volán mögé...
Mi jön legközelebb? Újra kell érettségizni, lediplomázni?
bundi
@entero: @entero: nevekkel ment le a ríport, és nem volt köztük baloldali.
egyébként, ha nem csinálnának hülyeségeket, a "baloldali" kritizálók előbb utóbb érdektelenség hiányában kipusztulnának.
egyébként elárulnátok végre, hogy miért is baloldaliztok, meg libsibolsiztok annyira, mert gondolom nálam a makonás kapcsolatok, az erdélyi származás, vagy a kicsit következetesebb vallásosság csípheti a szemetek.
de az, hogy valakinek lábrázása van ettől az állkeresztény köpönyegforgató fiatal demokrata irányvonaltól, az még nem jelent semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.