Nem, tisztelt olvasó, nem nekem ment el az eszem! A közpénzből fenntartott felcsúti önkormányzat honlapjáról idézek - egy kedves kommentelőnk híradása alapján. Ha eddig bárki azt hitte, hogy Orbán Viktor a csúti fociparadicsom atyja, hogy miatta ajánlotta fel ott Szent István a bűnös Magyarországot Szűz Máriának - mind tévedett.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: zipper
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tényleg van mindig lejjebb !

Felcsút-Foci-Krisztus
2013. május 7. kedd,Rendezvények,

Mi, felcsútiak sokszor találkozunk a jelenséggel, hogy munkatársaink, ismerősök összekötnek bennünket a focival. Érdekes érzés ez, főleg annak, akinek korábban semmi köze sem volt a futballhoz. Rajtunk áll, hogy ilyenkor mi örömmel, és büszkén vállaljuk ezt a közösséget az asszociációval, vagy szemlesütve, kívülállóként vallunk színt e kérdésben. Na de, hogy jön a focihoz Jézus Krisztus?

Jézus Krisztus, vezető edzőként már több mint kétezer éve dolgozik azon, hogy egynemzetközi csapatot hozzon össze belőlünk. A cél az volna, hogy együtt nyerjünk vele az univerzumkupán. Az ellenfél kemény, úgyhogy nem mindegy hogy hogyan játszunk!
lantos
Így, mai fejjel, már kissé csodálkozom, hogy J. Krisztus, nem Felcsútról kapta a nevét!
bencemacska
Ez egy pünkösdi megemlékezés vagy blaszfémia? Nagy az Isten állatkertje, de ennyire?
dr. prédikátor
Még a végén kiderül hogy Isten először felcsutot teremtette, utána a világot! De az is lehet hogy Jézus nem is Názáretben született hanem Felcsuton!!!
bundi
enteronak üzenném hogy a hasonlók miatt kap az ember lábrázást, mert ilyet normális istenfélő ember nem nagyon tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.