Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár a hétfői kormányszóvivői sajtótájékoztatón kijelentette: semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy politikai alapon választották volna ki a trafikpályázatok győzteseit.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Kádár korszak? Talán a Rákosi korszak, nem?
Hogy lehetne összehasonlítani na Kádár korszakkal egy olyan rendszert, ahol hajléktalanok ezrei, munkanélküliek százezrei, éhező gyerekek tízezrei vannak?"

[banya] [2013.ápr.29. 16:03]
...Akkor volt munka, nem volt hajléktalanság, és a trafikokat elsösorban a rokkantak kapták. Ma az orbán emésztörendszerének utolsó traktusát tisztántartó egyedek juthatnak a nagy haszonnal járó monopolhelyzetbe."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@nyanya001: Valaki támogassa meg, oda jeggyel!
miazavalami
@SLAakku: Én is szeretlek! :-))) Erre céloztam , hogy olyan emberek is meghajolnak előtte akik anno a pokolba kívánták...
bakegya
Ez csak egy gyenge vadkapitalizmus.Orbánvitya vidám barakja!!!a-a többi meg nem számít-beleértve a "nyomorgó és még olyanabb EURÓPÁT is a nekünk drukkoló kancellár asszonnyal együtt!
Nauta
@nyanya001: Az bizony!! És méghozzá a legsötétebb időszakával! Padlássöprések /a mnyp-ak kifosztása/ félelemterror /a Népszava online fórumozók rendőrségi zaklatása,megfenyegetése, törvény ellenes gárdista vonulások provokációk,gárdaavatások a KE.palota ablaka alatt/ Gyilkosságok /cigány gyermekek megölése/ korrupció állami szintre emelése! /föld és trafik mutyik/ És még sok egyébb fideSS-eSS gazság!!
SLAakku
@bakegya: A többi európai országban is nagy az elégedetlenség de a mindennapos tüntetésekről nem számolnak be a hírcsatornák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.