Már hetekkel ezelőtt jelölnie kellett volna valakit a miniszterelnöknek a Médiatanács elnöki tisztségére – írja az Új Ász.

A késedelem oka a lap szerint kettős: egyrészt túl magasra tették a poszt betöltésére a mércét, másrészt hatalmas a tét, ugyanis a közmédia évente több mint 70 milliárd forintot költ el. Ez már az az összeg, melyhez nem alkalmas ember kell, hanem megbízható - foglamaznak -, tehát a legbiztosabb befutó Deutsch Tamás.

A bulvárlap úgy tudja, hogy a jelenleg EP képviselő, volt sportminiszter már Szalai betegsége alatt is aspirált a médiatanács-elnöki posztra. Azt, hogy befutó lehet, mi sem jelzi jobban, hogy a napokban, múlt szerdára, Orbán Viktor hazarendelte Brüsszelből. A konzultáció egyetlen témája a médiatanácsi pozíció volt: mit vár tőle a miniszterelnök, s neki milyen elképzelései lehetnek?

Az Új Ász tudni véli: a háttérben már melegít a Deutsch-csapat, elsősorban a sok pozícióban megfordult Szabó László, a vállalatokat felépítő Palik László és harcostársa Héder Barna, és Deutsch öccsének volt médiacégének  megbízható emberei.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A 70 milliárd elköltéséhez Én is megbízható vagyok, igaz sz@rt sem értek a médiához, de szerintem Deutsch sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@dr lóherre: Az már nem el,hanem oda van adva!! Felcsútra!!
kecskes laszlo
@dr lóherre: A több száz millióért vásárolt stadioni beléptetőrendszer is az ő nevéhez fűződött,ami évtizedig porosodott valamelyik pincébe. Ennyit az észkombájnról.
QQCSI
@Nauta: Ezt benézted:
"nemkati" -nak nem a szíve csücske a fidesz és vezére. :)
A szarkazmusa megzavart. :)
tenger49
szerintem, a Böröcz féle társaságtól már nehéz lejjebb menni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.