A Együtt-PM Szövetség szerint a köztelevízió tegnap reggeli műsorában Kósa Lajos valótlanságokat állított Bajnai Gordonról. Bajnai alakulata közleményében azt írja, hogy Debrecen polgármestere elsősorban a rezsim Hajdú-Bét-üggyel kapcsolatos rágalmait ismételte el és színezte tovább – de az Együtt 2014 szerint hazugságokat terjesztett például azzal kapcsolatban is, hogy Bajnai Gordon jelen lett volna az őszödi beszéd elhangzásakor. Bajnaiék állítják, ez éppúgy hazugság, mint mindaz, amit Kósa Lajos Bajnai Gordonnak a Hajdú-Bét csőddel kapcsolatos szerepéről mondott.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Bajnai nem hagyhatja magát. Ha 100-szor hangzik el hazugság ott 100-szor kell helyreigazítást kérni. Gerinctelenekkel másképp nem lehet felvenni a harcot.
bretagne
Ugyanúgy kell mondogatni naponta, ahogy a Fidesz csinálja. Miért félnek ennyire Bajnaitól? Egyértelmű, hogy ezért pocskondizzák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.