Katasztrófahelyzetben, veszély esetén nagyon jelentős tényező lehet az emberek szolidaritása. Az, ami a másik megsegítését teszi a cselekvések középpontjába. Az, ami azt mondatja: segíts, és ne mérlegelj. Nélküle sok helyzetet talán át sem vészelt volna az a nemzet, melynek vezetőitől nemzeti barackfára, nagyképűen szájtépő észosztásra, illetve fullajtárjaiktól némi buzizásra telik csak mostanában. No meg persze arra, hogy az emberek szolidaritását is megadóztassák.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Szélesebb körben, és csak a személyes katasztrófák szintén pedig olyan állami rendszerre, amely nem kilométeres sorokat eredményez az ételadományok osztásakor. Mely ételosztásokat jórészt szintén nem a központi költségvetésből finanszírozzák.

Ellentétben azzal a rendőri fellépéssel, mely a sorban állók igazoltatásában merül ki.

Miközben az ételosztó szervezetek olyan adományokból tudnak működni, amelyeket most az állam be kíván csatornázni a költségvetésbe.

Elérhetetlenné téve a Katolikus Karitász, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat és az Ökomenikus Szeretetszolgálat adományvonalait. Mondván: a kormány majd eldönti mikor, mire költi a befolyó pénzeket.

Árvíz idején hivatalból nem lesznek éhezők, rákos gyerekek, és senki más, akinek kellhet a segítség, míg Orbán Viktor szúrós szemekkel osztja ki a habokat. "
GeoCravker
@SLAakku: Egen... Mostanság erre fussa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.