Az egy vagy két gyermeket nevelők közül éppen a legalacsonyabb jövedelműek nem nyernének semmit, ha 9 százalékra csökkenne az szja, a háromgyerekesek havi bruttó 620 ezres fizetés alatt nem látnak semmit abból a hatalmas összegből, amennyivel az intézkedés csökkenti a költségvetés bevételeit. A magas jövedelműek nagyon jól járnak.

Forrás: startlap.hu
Feltöltő: Tootsy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ugy latszik, deutsch tomi meg somjentoni ugye a nagycsaladdal mar rendben van, most jonnek azok a csokosok, akiknek nincs gyereke, vagy csak egy ketto... De jo lesz, ha ok is meggazdagothatnak,... Most nekik talaltak ki egy okot es egy jovedelem szintet, ami alatt nem kell adozniuk... Jo magasra tettek a hatart, mert egy gyermektelen csaladban tuti nincs ket 300 ezres havi jovedelmu, hacsak nem trafikos, vagy fideSS-es,... Jol ki lett talalva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.