Egy tüntetőt őrizetbe vettek, egy rendőr pedig megsebesült, amikor elfajult a magyar miniszter elleni tiltakozás - írja a gepnarancs.hu. Az MTI híradása úgy látta, vastaps volt.

Az emberi erőforrások minisztere a Zürichi Egyetemen tartott előadást a roma kérdésről pénteken késő este, amikor mintegy 30 tüntető félbeszakította a konferenciát tiltakozásul a magyar miniszter és az általa képviselt politika ellen.

A rendőrség akkor avatkozott közbe, amikor a demonstrálók tojással dobálták meg a minisztert. A svájci hírügynökség szerint verekedés tört ki és egy rendőr könnyebben megsérült, egy tüntetőt pedig előállítottak - olvasható a gepnarancs.hu oldalon.

Az incidensről a svájci sajtó beszámolt, az MTI híradásából viszont kimaradt. A magyar hírügynökség csak ennyit közölt a miniszter svájci tárgyalásairól szóló hírben:

“Az egyetemi előadást – amely szintén a magyarországi roma integrációról szólt – médiafelhajtás és szigorú biztonsági intézkedések kísérték. A hallgatóság 150-200 emberből állt. A beszédet vastapssal jutalmazták, voltak, akik tiltakoztak – mondta a miniszter. Az egyetemre annak Európai Intézete és a joghallgatók egyesülete hívta meg – tette hozzá.”

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A fekete Lord
Látható, "az ATV-sek" keze messzire elér!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Remélem záp tojás is volt közte.
A roma felzárkóztatás Magyarországon,pályázatán elnyert milliárdokból néhány roma 6 hetes tanfolyamából áll. A felvételhez szükséges pontok után értesítést kapnak az elnyert iskolai helyhez,csak közben a megírt papírjaik tűnnek el.Ez nem a romák hanyagsága,hanem a Magyaroké akik rosszul végzik a munkájukat.
Napi 800 forintos étkezési utalványt is tartalmaz a pályázat minden tanuló részére,amit valahol útközben a képviselők vagy a politikusok lenyúlnak.
Ilyen a roma felzárkóztatás a jelenlegi feudális kizsákmányoló Magyarországon.
Halszem
@Betaloc: "Nem tojással kellett volna... "

... de, ha nem volt a helyszínen lócitrom!
Betaloc
@Halszem: Ejnye, de kíméletes tetszik lenni...
szablyafűrész
Beletapostak a harangozó patyolat lelkébe ! Mert a zintregráció és kilátásai is jól láthatóan mese, nehéz Katát táncba vinni, ha ő sem akarja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.