A BKV szerint a 4-es villamos vezetője "sokkhatás alatt elvesztette az önkontrollját" és ezért bántalmazott egy szabálytalanul közlekedő terhes nőt hétfőn kora este. A járművezetőt felfüggesztették.

Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé lépett a tilos jelzés ellenére. A járművezető a baleset elkerülése érdekében azonnal vészfékezni kezdett. A jármű megállt, de ekkor a villamosvezető még csak annyit észlelt, hogy az egyik hölgy eltűnt a látóteréből. Ijedten kiugrott a járműből, hogy meggyőződjön, sikerült-e elkerülni a balesetet.

Az ekkor már a járdaszigeten álló két szabálytalanul közlekedő hölggyel a villamosvezető hangos szóváltásba keveredett. A jármű vezetőjének - a gyors reakciónak és a sikeres vészfékezésnek köszönhetően - ugyan sikerült elkerülni a tragédiát, azonban az átélt ijedtség hatására, hirtelen felindulásból arcul ütötte a gyalogost, aki - saját bevallása szerint - nem az ütés erejétől, hanem a hirtelen sokktól térdre rogyott és elkezdte fájlalni a hasát. Ekkor derült ki, hogy 6 hónapos terhes, ezért mentőt hívtak hozzá, s a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

A járművezető az eset után azonnal megbánta tettét, a végállomáson kiállt a forgalomból és intézkedést kért. A hatóságokkal és a BKV helyszínelőivel szemben végig együttműködő magatartást tanúsított. A villamosvezetőt azonnali hatállyal felfüggesztettük. A vizsgálat folyamatban van.

A BKV sajnálja a történteket és reméli, hasonló esetek nem fordulnak elő - írja közleményében a BKV.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Basszus! Terhes nő és tilosban lépeget a villamos elé? Felelőtlen, valószínűleg én is pofán vágtam volna+! A villamos vezetője sok ember életéért felel, ráadásul nem tudja félrerántani a kormányt sem. Olyan is megeshet vészfékezésnél, a villamoson utazók megsérülnek! Akkor ki a felelős?? A 2 hülye tyúk? Elviszik a balhét? Nem! Hanem gyorsan lelépnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@X-ray: IGEN! Gondatlan veszélyeztetés!
Vespa crabro
@X-ray: @Dr plágium: @gabrella: ... stb.:
Nincs még egy ország, ahol pont annyian értenek a joghoz, mint a focihoz!
... a politikát pedig hagyjuk ki eleve!:-)
Sííva
Látom megoszlanak a vélemények. Kb. 16-17 éves voltam amikor osztálytársaimmal és szerencsére úszni tudó felnőttekkel egy folyó partján pihentünk. Az úszni tudó lányok elmentek fürödni és közöttük volt egy aki sajnos csak úgy gondolta, hogy Ő is tud. Figyeltük az úszkálókat amikor láttuk, hogy a lány leáll és elkezd süllyedni. Egy férfi nem gondolkodva beugrott és kisegítette a partra. Én nem tudok úszni és épp előtte halt meg egy velem egykorú fiú. Folyóba fulladt. Ezt csak azért írtam le, hogy megértsétek. Amint partra értek én is pofon ütöttem a lányt. Utánna megöleltem és megmondtam mennyire megijedtem és féltettem. Ezért én megértettem a vezető reakcióját. Ha a két nőben van egy csöppnyi belátás akkor bocsánatot kérnek és elintézettnek veszik a dolgot. Ha nincs észnél a villamos vezetője akkor most kórházban vagy rosszabb esetben hullaházban végzik.
horpi
az annyát is szokta verni ? talán a Combinot is örökölte,hogy ennyire el(merte)ragadtatta magát ?
jancsik68
Ha egy villamosvezető egy idióta,felelőtlen nőnek,ilyen tette után ad egy taslit,megdorgálják,munka helyéről kirugjá.De ha egy fideszes polgármester részegen megveri élettársát,megdicsérik.Ez az igazi magyar keresztényi módi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.