Lelépett a villamos elé, az meg fékezett, na bumm. Nap mint nap történik ilyen és akkor a buszokról még nem is volt szó. Ez eddig nem lenne akkora hír, viszont a Hülye Parasztja nem átallt térdre is rogyni a villamosvezető munkakörileg kiosztott pofonjától. Sőt még feljelentést is tett. És innen a hír, főleg, ha az illető nő – persze, hiszen, csak egy nő lehet ilyen hülye, hogy nem néz körül! Ráadásul külföldi, azok meg mint tudjuk a leghülyébbek. Terhes is? A Felelőtlen Kurvája!

Rendesen kigyűlölködhette magát ma a Mindig Szabályosan Közlekedő netes trollhorda. A kitudja hányadik megszorító csomag helyett végre valami egyszerűbb, mindenki által fogható dologgal lehetett foglalkozni, egy Terhes Picsával, aki öt percre feltartotta a körúti villamost. Döbbenet, nincs elég bajunk nélküle is! Végre őszintén okádhatott epét a megkeseredett fikaalakulat, nem csak úgy mímelve, mint mikor az elérhetetlennek tűnő politikust vagy celebet kell ekézni. Ez itt él köztünk, ez itt történt, azon a villamoson, abban a megállóban.

Nem teljesen világos, hogy mitől más az eset, mint amikor a vak komondoros Balogh képviselő egy átinterpellált éjszaka után szájon kínálta Terikét – már abból a szempontból, hogy most akkor tűrt, tiltott vagy éppen támogatott pofán csapni a nőt?

Áprilisban egy egész ország horkant fel, hogy az alávaló képviselő, megazanyja, ésénegynőt, aztdesoha, megígymegúgy... Aztán a hirtelen lett lelkes nővédők úgy tűnik lazítottak a szabályaikon és most már ők is levernék Terikét. De csak ha jön a villamos. És terhesen.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Biztos rakoncátlankodik az aranyere a cikk írójának.
adrenalink
Amikor a vak komondor a szemtanú:))))))
laszlobihari
Nem tartom jó megoldásnak ha egy nőt megütnek,de ha az "nő" bemutat egy sokkos állapotban lévő villamosvezetőnek aki azért kapott sokkot mert nem tudja, megölte vagy sem ezt az ostoba szukát, az vállalja fel, hogy ő többé már nem nő csak egy eltaposni való féreg!
laszlobihari
Egyébként is, a piroson való átkelés az mindig problémás és aki ezt megpróbálja az számoljon a következményekkel, Németországban ha gyerekek is látják a szabálysértést akkor jó esetben csak a dupla büntetést fizetem, mert ha feljelent a rendőr az bizony jóval többe is kerülhet!
furfang
@laszlobihari: Mondjuk az eltaposni való féreg túlzás és felesleges, de ebben a konkrét esetben nem csodálom, hogy elrepült a pofon. Szinte reflexből, merthogy a villamos vezető is ember ugyebár, még ha nem is nő meg nem is terhes.
alte trottel
@laszlobihari: Te FASZ!
Először is, mi az, hogy BEMUTAT?
Kedves Uram, ez itt a barátom, ne zavarja, hogy barnabőrű, 160 kiló és bodzát szed, neve Kolompár Dzsoki Eduardo?
Ja, hogy akkor a sokkos állapot egy pillanat alatt előhozza a tánc és illemtanórák mélyrétegét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.