Kedd este a 7E vonalon az egyik autóbusz hirtelen fékezésre kényszerült egy elé bevágó személygépkocsi miatt a Ferenciek terénél - olvasható a BKK Facebook oldalán.

A buszon nyolc utas könnyű sérülést szenvedett, jellemzően elesés miatt. A szabálytalanul, irányjelző használta nélkül, hirtelen a busz elé kanyarodó személyautó elhagyta a helyszínt.

Mivel a balesetben egy új Citaro volt érintett, az esetet videókamera rögzítette, a felvételeket természetesen a rendőrségnek is átadtuk. Kérik az utasokat, hogy figyelmesen utazzanak, mindig kapaszkodjanak és az utazók minden helyzetben és körülmények között adják át az ülőhelyüket a kismamáknak, valamint idős utasoknak, akik egy ilyen helyzetben védettebben utazhatnak ülve.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
"kèrjuk, az utasokat, hogy adjàkàt az ulohelyet az idosoknek ès a kismamàknak" csak azt nemmondtàk, hogy a mai generacioval nemtanitottàk meg az udvariassàgot, nem tisztelik az idoseket.A Kàdàr idelyèben ez nem igy volt, de nem àm.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
arról már nem is álmodom , hogy átadják , annak is örülök , ha felférek ...
Nakimaga
" Kérik az utasokat, hogy figyelmesen utazzanak, "
Valamikor ez nem újsághír volt,hanem a mindennapi közlekedés része !
human
Pont ezért pártolom a járművek belsejét és az utat figyelő kamerákat és a térfigyelő kamerákat.
pacsni
@kukac50: azèrt irjàk ki a buszokon, hogy adjàk àt az ulohelyett az idosebbeknek, mert a mai generacio (fiatalokat) nemtanitottàk se otthon se az iskolàba, a szuloknen nincs idelyuk ilyenekre tanitani a gyerekeiket. (eltekintve nèhàny kivètel)
kopeba
Ennek is járna egy jó nagy pofon. Be kellene vezetni a BKV járatokon a pofon osztást. Kellene még valaki a járatokon a vezető mellé aki osztogatná a pofonokat. Sokan megérdemelnék.
darwin
Azt is be lehetne vezetni,hogy aki állva utazik,az ne fizessen annyit,mint aki kényelmesen végigüli az utat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.