Árad a gazság ! Egy ügy a romákról, egy tévériport részlete a youtube-on, és ömlik a tömeggázosítást követelő rasszizmus.

Forrás: enhirem.hu
Feltöltő: morva
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosissy
Nem értem, hogyan lehetnek emberek ennyire gonoszak. vagy azt sem tudják, miről beszélnek? Csak azért, mert esetleg ez menő lehet bizonyos körökben? Tapasztalataim szerint ezek a nézetek a holocaust lassú feledésével újraélednek és terjednek. Valahol gátat kellene szabni ennek, mert újra és újra tragédiába torkollik.
morva
Nem kell gátat szabni ! Hadd szóljon ! Ez a szólásszabadság. Ha nem tetszik, be kell szólni, okosan, higgadtan, de beszéljenek, írjanak csak a seggfejek is bérmennyi vérgőzösek is.
rosissy
@morva: Ezek szerint szólásszabadság a rasszizmus, a neonáci igék hirdetése?
Zwei
@rosissy!

"Ha a szólásszabadság egyáltalán jelent valamit, akkor azt a jogot jelenti, hogy elmondhatod az embereknek, amit nem akarnak hallani."

George Orwell

piter
KEDVES ZWEI ! Egy dolog, hogy szabad beszélni, és más dolog, ha az illető ostobaságokat beszél. Te is megéred a pénzedet. "Gyönyörű" dolgokat írsz a cigánykról.
nagyvalika
Remélem azért itt, ezen az oldalon nem fogok minduntalan rasszistákba botlani. (Új vagyok még itt.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.