Kizárta a parlament pénteki határozathozatalairól a Jobbik frakció tagjait az Országgyűlés, miután az ellenzéki képviselőcsoport képviselői az elnöki emelvényre felvonulva tiltakoznak is az új földtörvény elfogadása ellen. Ezzel egy időben az elnöklő Latorcai János tíz perc szünetet rendelt el.

A jobbikosok pénteken nem sokkal tizenkét óra után Vona Gábor pártelnök vezetésével vonultak az ülésterem elnöki pulpitus mögötti részére, és egy molinót feszítettek ki, amelyen az áll: "A magyar föld átjátszása idegeneknek: hazaárulás!".

Az elnök felszólította a Jobbik tagjait, hogy távozzanak, ellenkező esetben az Országgyűlési Őrséggel távolíttatja el őket - írja a Hvg.hu. Ezért az alelnök jelezte a parlamenti munkából való kizárás valamint a képviselők kivezettetésének lehetőségét.

Balhé a Parlamentben! A Jobbikot kizárták a szavazásból, szükség lehet az Őrségre?

Mivel a helyzet nem változott, az Országgyűlés 227 igen szavazattal, 19 nem ellenében, egy tartózkodás mellett döntött az érintett politikusok kizárásáról.

Jelenleg szünetelnek a határozathozatalok, a jobbikos képviselők továbbra is az emelvényen vannak. Az LMP-hez tartozó független képviselők közül is többen is molinóval tiltakoztak az ülésterem közepén.

Balhé a Parlamentben! A Jobbikot kizárták a szavazásból, szükség lehet az Őrségre?

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Részemről attól tartok, ha egy külföldi földet vesz nálunk nem lesz az a magyar gazda (kivéve az oligarchákat), aki képes lenne azt visszavásárolni tőle. Itt az árak az egeket fogják verdesni és a kis gazdálkodók közül senki nem fogja tudni megfizetni az árát.
Szerintem a fidesz is azért osztja kapkodva a csókosoknak a földet, mert ő is tudja, hogy fog megugrani a termőföld ára. Még a nyilvánvaló mutyizásba is belemennek, csak ők ülhessenek a kincsesládán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
@filoszemita: 120 kilós 195 centi magas demokratával ugatsz töki. Aki mikor meglátja a fajtádat először üt, utána köp.
űrbán
Hülye gyerekek mi magyarok is vehetünk földet az EU bármely tagállamában, ahogy az EU állampolgárok is vehetnek náluk.
A földet nem lehet elvinni retardáltak.
labos2
@űrbán: a 195 inkább a hasad kerülete
kukac50
Ha meg lesznek a nevek kit menesztenek a Fideszből,hogy kevesebb politikus lehet akkor kezdődik az igazi balhé, egymásra köpködés.
outsider
@űrbán: Azért azzal tisztában vagy remélem, hogy nálunk, a máshol jól bevált dolgok sem működnek, soha. És tudod mi ennek az oka? Mi, magyarok:(
outsider
@kukac50: A nevek már megvannak, és az új pozícióik is:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. December 9., 06:21
Meghalt a Star Trek: Deep Space Nine sztárja