Wittner Mária kiment a parlamenti ülésteremből, amikor Horn Gyulára emlékeztek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

464 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@lbs: Kezdjük azzal, hogy nem tudhatod, hogy Wittner kiket köpött be, amiért ténykedése dacára mégsem jutott neki kötél.
Aki igazán megélhetési gyűlölködő az Wittner Mária, akinek intelligenciáját "dicséri" például az ultrák ráküldése a TV-székházra 2006-ban, és a korábbi, blogról idézett, mondatok is.
De akár az itt címként kiemelt idézet is.
Horn és a parancsteljesítés: Abban biztos vagyok, hogy volt olyan egyeztetés, hogy vajon lehet-e számítani a szovjet csapatok aktivitására, ha megnyitja a határokat. Ha éltél akkor, emlékezhetsz, hogy a piknik lefolyása nem adott időt ennél komolyabb egyezetésre.
A szovjet csapatok laktanyába maradására megkapta a garanciát, és megnyitotta a határt. A szovjet csapatok kivonására uyganis tényleg megszületett az elvi döntés, de nem ott és akkor, hanem kicsit később Annak az évnek az áprilisában, amikor Nagy Imrét újratemették.
Aki tehát az ég világon semmi kockázatot nem vállalt az nem Horn Gyula, hanem Orbán Viktor. Aki akkor kezdett obégatni, hogy "ruszkik haza", amikor már a böröndök összecsomizva álltak. Hornnak még volt kockázata. A szovjetektől függetlenül, a saját, a belügyben is ott ülő (a határőrség akkor ott volt) radikálisai részéről is.
DE ennek nincs köze Wittnerhez. Wittner Mária egy szimpla, unintelligens vénasszony. Ha kimarad '56 az életéből, akkor egy falusi kocsmában szidná a vejét, a menyét, és a szomszédját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Na jó, de füstöld meg! És csak a balt kérem. :-)
Pálinkafőző Rézüst
@miazavalami: okés. Megyek, előkészítem. Jó éjszakát! :))
mariaberta
Ki az a Wittner Mária? Egy kegyelmet kapott bűnöző, és ha valaki hóhért emleget, az inkább rá vonatkozhatna. Mert akárki akármit is mond a Kádár rendszerről, azért ártatlanul ők sem ítéltek senkit halálra.
Egyébként pedig remélem ő is fog annyit küszködni és nem lesz képes simán átmenni a túlvilágra, rá is várjon olyan sors, mint amiről olyan nagy büszkén beszélt díszéűl a magyar parlamentnek.
dr. prédikátor
Ennek az elhasznált vénasszonynak remélem hosszabb lesz a kínhalála!Kínok között haldokoljon legalább 10 évig!!!Ne legyen segitsége a halálos ágyán!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.