Az E14-PM képviselői és aktivistái elfoglalták a Sándor-palota előtti részt, és letáboroztak ott - olvasható a Facebookra feltöltött kép alatt.

Tiltakozunk az állami szintűvé vált korrupció ellen, azt kérjük Áder Jánostól ne írja alá a földtörvényt, és szólaljon meg a trafik ügyben, ítélje el azt, és az országot lenyuló Fidesz politikusait - olvasható a Facebookon.

Az Együtt 2014 elfoglalta a Sándor-palota előtti teret

Az Együtt 2014 elfoglalta a Sándor-palota előtti teret

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Áder jobban tenné, ha Alkotmánybírósági normakontrollt kérne. Ezzel a földtörvénnyel nagy baj van. Ha ezt Áder nem látja, alkalmatlan a feladata betöltésére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Önök úgy hiszik, hogy olvasták, s értelmezni tudják a föld törvényt?, vagy van információjuk a korrupcióról ? Simicska tevékenységéről? trafik maffiáról? tegyék meg a feljelentést, ha nem bíznak a jelenlegi ügyészségben, akkor ott a nyugati ugrásra kész szoc-lib EU pártok akik minden negatív véleményt szívesen vesznek, s azonnal sajtó nyilvánosságot biztosítanak. Ha ennyi minden birtokában vannak, miért nem élnek vele? Lehet, hogy csak szeretnék, hogy ezek igazak legyenek?
JAJMÁR
@verőce21: 08:29 Nagy dolgok???
Újabb adók kitalálását, milliók elszegényesítését, de mondhatjuk úgy is, hogy a magyar emberek elszegényesítését, s egy bizonyos kör gazdaggá tételét, én egészen máshogy nevezem.
bretagne
@Vasárnapiiskolás: Tulajdonképpen semmit. Csak reménykedem. De tudom, hogy felesleges.
szablyafűrész
@verőce21: Hány osztályig jutottál - szivi ? Csak azé' kérdezem, mert miközben Orván a bankadó bevezetésén ömleng, elfelejtette megemlíteni, hogy a bankok azonnal továbbadták a zembereknek Orbán adóját, továbbá halkan emelkedtek az élelmiszerárak, és Kistarcsán a fidesznyi9k Solymosi Sándor polgármester úgy rezsicsökkent, hogy elvették a nyugdíjasok fél évet élt kedvezményét !

Tartok attól, hogy máshol is ki fog derülni ugyanez a "rezsicsökkentési" séma.

"Elkeserítő levelet kaptak a héten Kistarcsa város 65. életévüket betöltött nyugdíjas lakói, akik egyedül élnek ingatlanjukban. A város fideszes többségű önkormányzata Solymosi Sándor polgármester vezetésével úgy döntött június 19-én, hogy július 1-től megvonják tőlük az 50%-os hulladékszállítási díjkedvezményt. A jövőben csak a 10%-os rezsicsökkentésben részesülhetnek, mint mindenki helyben. Az első emelt összegű számlát augusztusban kapják meg.
Nem sokáig élvezhették az 50%-os díjkedvezményt az egyedül élő 65 éven felüliek, mindössze 6 hónapig. Januárban lökte oda nekik a helyi fideszes többség olcsó propagandafogásként, már a választási kampány részeként.
De csak eddig tartott a szociális kirakatpolitika, most minden indoklás nélkül emelkedett havi rezsiköltségük 40%-kal. A különbség kell a jobb körülmények között élőknek, a nagyobb keresetűeknek, a fiatal aktivistáknak, akik majd biztos elmennek szavazni.
Az öregek könnyebben maradnak otthon, beteges, bizonytalan választók, kitől vegyenek el, ha nem tőlük? Mindig a kiszolgáltatottakat alázzák és nyomorítják meg először, a legkisebb ellenállás irányába velük kezdik a sort, ha hazudni, ha csalni kell. Ők koruknál fogva hiszékenyebbek, könnyebben bedőlnek a nagy szemfényvesztésnek. Nagy győzelem ez, Viktor! " De még mekkora !
excep
örülők hogy ennyi barom van ezen az oldalon én utálom komcsikat de amit az fidesz művel azért az már tulzás nagyon nagy orbán seggnyalónak kell lenni hogy az emberek támogassák ezt a nagy szívást amit orbán hozott ránk kivéve az saját köreit mert azok gazdagodnak jobbikra teszem a voksom hátha lesz egy igazi rendszer váltás akinek nem tetszik amit írtam ne olvassa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.