Csatornahálózat épül Cecén. Az 1,2 milliárdos uniós támogatás elnyeréséhez víziközmű társulatot kellett létrehozni. A rendőrség megalapozott gyanúja szerint a feladatot több száz esetben magánokirat hamisítással oldották meg. Az ügyben jelenleg a NAV nyomoz. 588 rendbeli magánokirat hamisítás és jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt indított nyomozást a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya a cecei csatorna beruházással kapcsolatban még tavaly. A Fejér megyei Cece Nagyközség Önkormányzata 2011-ben pályázatot nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez (NFÜ) a település szennyvízelvezetése és szennyvízkezelése tárgyában. A település az 1,47 milliárdos beruházáshoz 2011 májusában 1,249. 650. 939 forint uniós támogatást nyert el. A támogatás elnyerésének egyik feltétele volt vízi közműtársulás megalakulása. A projekt megvalósításához szükség volt a lakosok 75 százalékának szándéknyilatkozatára, melyben jelezték, hogy a csatornahálózat elkészülése után...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A halottakkal való visszaélést, üzletelést Budai Gyula
vitte először tökélyre !
Most már halottak hallelújáznak a rezsicsökkentésre
és halottak írják alá a projekteket is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Általában nagyon nehéz volt mindig a lakossági hozzájárulásokat megszerezni a közműberuházásokhoz. Még a 75%-át is, sőt régebben még 85% volt a szükséges részvételi arány.
marlin
Címszavak:"Rezsiszavazás"-köszönőleveleka a majd egy évtizede halott embereknek, "csatornaszavazás"- tömeges okirathamisítás halottak nevében , "parlamenti választás"-Fidesz-KDNP "kékcédulákkal", Magyarország-"banánköztársaság messze Európától", mi lesz még??
coni
Könnyű dolga van a jelenlegi rezsimnek mert a katasztrofális egészségügyi ellátás és a bizonytalanság miatt hullanak az emberek.
A ME jó példával jár elő amikor halottal levelez.
bakegya
A sírgödrök alján kotorászás orbáni specialitás-nem kell ehez analitikusnak se lenni,hogy nyilvánvalóságot nyerjen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.