A fiatal szülők ritkán számolják ki, hogy mibe kerül egy-egy gyerek felnevelése, de talán jobb is, ha nem tudatosul bennük. Mire a gyerekük felnő, akár 25 millióra is rúghat a belé ölt befektetés. "A szülészorvosnak megy 100-120 ezer, orvosonként lehet több vagy kevesebb is, de nagyjából az óradíj tízszerese a jellemző - persze nem hivatalosan. A szülésznőnek nagyjából 50 ezer, a terhesgondozás havi átlagban körülbelül tízezer, és majd még a nővérkéknek is kell adni valamennyit" - sorolta az októberre kiírt Dóra, hogy milyen költségekkel számol csak a gyerek születésekor.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Attól függ, milyen gyerek.
Lásd a kis Viktort. - egy ország kevés hogy ne sírjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Attól függ milyen gyerek és kinek. Mert a cigánygyerekek a szüleiknek semmibe, az adófizetőknek meg nagyon sokba.
darwin
Nem számoltam,csak az egyetemen.Öt év,öt millió.Tíz éve.Nem fizetős egyetemen,kitűnő átlaggal a harmadik évtől.Ez csak az a pénz,amit elvitt,elküldtem.Albérlet,rezsi,jegyzet,zsebpénz,útiköltség,telefon,internet...stb
radios45
@Manhattan: igen ez így van, de nagyon megéri mert az is lehet hogy egy diplomás 2középfokú nyelv vizsgával a zsebében pályakezdő álláskereső lesz. mint az én fiam.
Mert ahogy elnézem, ebben a lenyúlt csóresz országban, nemhogy 1millió új munkahely nem lesz, de még 100ezer sem, az elkövetkezendő években.
gazdasági fejlődés Gbp=0% bezzeg kínai logisztikai központ az már van Debrecenben, és Bp.en. sokat érünk vele.
DONDÓ
Akinek nincs, mert nem jön össze minden pénzt megadna érte. Nem az számít mennyibe kerülne eltartani. Egyébként semmi nem történik ha a szülő nem tud már 5 évesen mobil telefont és számítógépet adni a gyerek kezébe. Bár akkor meséskönyvből kellene olvasni a mesét és hát ugye az már egy kicsit ciki meg fárasztó is.
A Tündik bündije
Mi az, hogy mennyibe kerül? A gyerek a legszebb dolog a világon, aki azt számolgatja, hogy mennyibe fáj, az vegyen inkább aranyhalat...
entero
@Nauta: Gondolj csak bele, 5 gyerek mennyibe kerül? :-)) Egyébként is menjen a fenébe, aki a gyereket pénzben méri. Amúgy meg mikor hagyod már abba az irigy beszólásaidat? Legalább találj ki valami újat, vagy az mszp párt irodában kérdezd meg, mi mást mondhatnál még büntetlenül...:-)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.