Feljutott az NB I-be Tállai András, a Belügyminisztérium államtitkára által vezetett focicsapat, és a kormány azonnal a segítségére is sietett: 400 millió forint támogatást kapnak. A Mezőkövesd Zsóry FC már korábban, a társasági adókedvezményekből is kapott egy jelentősebb összeget, de az MTK ellen már úgy állhat ki, hogy teljesen biztos lesz az anyagi háttere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Qrva életbe csak elkéne dönteni, hogy összeálljunk az itt kommetelőkkel egy focicsapatba:-)) ( na persze a csapatkapitány csak is egy fan lehet, mert nyalni kell!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
47 ezerből meg lehet élni meg az egyébként is az adózók pénzéből van
mondja egy nagy okos !
Ez is az adózók pénzéből van, meg a felesleges stadionok !
lajospapa
Mit háborogtok? Ma már minden gyerek jól lakott, mehet a pénz a focira! Jó befektetés lesz, hozza a pénzt. Vagy viszi az adózókét! Vagy már én sem tudom...
Csodapók
@lajospapa: ...és olyan rokonszenves az éhségmeneteseket alázó polgármeter/államtitkár:
www.szentkoronaradio.com/files/Tallai-Andras%281%29.jpg
samuel
T.@Csodapók: Kár ,hogy ez az öntelt felfuvalkodott hólyag és a hozzá hasonlóak szórják az adófizetők pénzét, akkor amikor 4 millió ember él a létminimum alatt és több mint 50 000 gyermek éhezik kis hazánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.