A lengyel parlamenti képviselők talán nem is gondolták, milyen hatalmas vihart kavarnak döntésükkel, amellyel pénteken leszavazták a rituális állatvágást engedélyező törvénytervezetet, amivel lehetetlenné tették a muzulmán és a zsidó vallási előírásoknak megfelelő mészárszékek működtetését. Tették mindezt az állatok védelmében, és egyáltalán nem a muzulmánok, vagy a zsidók ellen. Csakhogy ezt, e vallási közösségek másképpen látják.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Szerintem saját országában mindenki úgy dönt, ahogy akar. A letelepedni vágyók pedig alkalmazkodjanak az ország többségi lakosságának véleményéhez. Ha az nem tetszik nekik "El lehet innen menni kérem! Itt lehet hagyni minket, kérem!"
Szvetlana
Majd nálunk is lesznek kóser vágóhidak
Csizmás Kond
A tavaly vagy mikor Romániában is be akarták vezetni a sikolymentes disznóvágást de végül a hagyományos disznóvágás pártolók felháborodása miatt megszüntették a rendeletet...szóval ezek szokások nem csak rituálék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.