Tarló- és bálatűzhöz riasztották szombat délután a mezőkovácsházi tűzoltókat. Mezőhegyes közelében több hektáron foltokban tarló égett, valamint egy pótkocsin tárolt bálák is tüzet fogtak. A kiérkező mezőkovácsházi tűzoltók azonnal megkezdték a tűz oltását, ám az oltási munkálatok alatt kigyulladt az egyik tűzoltó gépjármű is. Információink szerint a helyszínen dolgozó szerekben annyira kevés víz maradt, hogy a lángra kapott vízszállítót nem sikerült eloltani, a Mercedes Atego típusú tűzoltóautó szinte teljesen kiégett. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a gépjármű műszaki hiba miatt gyulladt ki, vagy átterjedt rá a tűz. A tűz eloltásához Makóról és Orosházáról érkezett segítség, a lángokat délután 5 órára sikerült megfékezni.

Forrás: tuzoltosag.info
Feltöltő: csabicsekk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hol máshol mint Békés megyében !!(azért ilyenkor csak @entero: jutt eszembe!)
entero
@Mobil123: Van olyan hír, amelyről nem én jutok az eszedbe? :-))
Mobil123
@entero: Persze!! Ha nem Békés megyében van:-))
coyote3
A bobai túznél egy tűzoltó egylet kocsija gyulladt ki. persze nem is csoda, ha a tűzoltóságok nagy része a sógorok levetett kocsijait használják, mert pénzük az nincs. Nálunk pl még van ZUK. nem is tudom, hogy ez most szánalmas, vagy vicces. Ugyanakkor ezek az önkéntesek a szabadidejüket áldozzák fel, hogy segíthessenek. Talán csak a nagyobb városokban vannak kifogástalan műszaki állapotú gépjárművek. Így van ez már évtizedek óta...
lbs
@entero: Lehet hogy egy végből való a "vitz"-beli Móriczkával...
Annak is mindig "az jut az eszébe"...
Orvosilag ezt rögeszmés mentálhigiénés-problémának hívják...
Nakimaga
Sportcsarnokok helyett ,fontosabb volna műszakilag kifogástalan oltóeszközök fenntartása !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.