Akár 500 ezer forintos büntetésre is számíthat az a veszprémi trafikos, akinél a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrei egy kiskorú fiú bevonásával próbavásárlást tartottak. A trafikban a két ellenőr vásárolt, miközben beállított a fiú, aki csak téblábolt. Az eladó kiszolgálta a két fogyasztóvédőt, majd miután fiatalnak vélte a fiút, elkérte az igazolványát. Mivel 17 és fél éves volt kiküldte a boltból, nem szolgálta ki. A fogyasztóvédők szerint ezzel azonban megsértette a jogszabályt, mert a belépéskor már ki kellett volna küldeni a fiút. Videó.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Akkor az ajtóban kell állni ,és igazoltatni ???Ritka ,köcsög ,állatok !Undorító aljas húzás ,de hát ezt tanulják a ,,gazdiktól ,, !
turul72
Beléptető rendszert minden trafikba!
A trafik külső falára kell egy kütyü, amibe bedugod a személyid. Ha elég vén vagy, bemehetsz.
Ezeket a kütyüket természetesen online be kell kötni bármelyik minisztériumba, a lényeg, hogy ez is plusz költséget jelentsen az üzemeltetőnek, és plusz bevételt a kütyügyártó havernak.
Így minden dohányosról személyreszabott statisztikát lehetne vezetni, hogy kb. mennyit cigizik. Ha pedig kórházba kerül, az orra alá lehet dugni igazolva felelőtlen magatartását. És persze alátámasztva a kezelés végén fizetendő füstölési hozzájárulást.
Húú. Egész belemelegedtem:)
Csodapók
Engem az a része is érdekelne a dolognak, hogy fizetnek-e ezeknek a fiatalkorúaknak,
korrekt módon be vannak-e jelentve, vonják-e és befizetik-e utánuk a TB-és nyugdíjjárulékot,
továbbá azt, hogy ezt ellenőrzi-e a Munkaügyi Felügyelőség?!

Maga az eljárás természetesen úgy gusztustalan, ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.