Azeri emlékpark létesülne a Városligetben, sőt a nagykövetség is odaköltözne, de ez titok, mivel „a magyar vezetés baráti gesztusai az új külpolitika egyik fontos partnere felé eddig mindig erős negatív visszhangot váltottak ki belföldön és külföldön egyaránt”. Szijjártó Péter kijelenti, hogy „Azerbajdzsán mindig számíthat ránk”, nem játsszák a süketet, és lesz is egy apró kérésük: előbb emlékbélyeg, aztán emlékpark. Mi lesz a következő? Nyilván stadion. Vagy megfinanszíroznak egy Duna-hidat, ha Alijevről nevezzük el? Miért ne? Mert mire számítunk Azerbajdzsántól? Jó sok pénzre, még annál is többre. Ugyanis – az IMF-ével ellentétben – az azeriek pénze jó pénz, ha olyanunk van, attól nem leszünk gyarmat, mert az azeri kölcsön nem olyan kölcsön. Igaz, hogy ez a pénz egyelőre nem akar megérkezni, sőt, talán soha nem is fog.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Viccet félretéve, ha van abban igazság, hogy a kormány fejét átkúrták az azeriek a baltás-ügynél, ennek ellenére mégis bíznak bennük, akkor jó hülyék lehetnek. Bár ez nem meglepő. Ha mégsem b.szták át őket, akkor meg hazudnak. Ez sem meglepő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Na nehogymár kinevezz fideszesnek, mert feljelentelek! :)@nehogymá:
tivoli
@csikknorisz: Odaadták oszt kész. Innentől semmi közünk nem kellenne, hogy legyen, mi a további sorsa. De itt vannak a hazánkban életvitelszerűen tartózkodó Örmények, meg a nyújorki Örmények, meg a mindenhol jelenlevő Örmények, s ettől lett akkora jelentősége az esetnek.
Csodapók
Az orosz maffia Amerikában az első, komoly érdeklődésre számot tartható munka a Szovjetúnió felbomlása óta. A feltáró tanulmányból megtudhatjuk, hogyan működnek az orosz, a csecsen, olasz, őrmény, kolumbiai, kínai stb. bűnszervezetek, bűnelkövető hálózatok nem csak Amerikában, hanem az egész világon.

www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=121727&TabSheet=book&SessionID=18034027FF55F0D59CBA4B070D35AFFB5D30B95380A9D38C09051596FA85319F2228082FIXVTXIBKDBBYSJNMCJBFMVCCKDZJJTDGOC9792FA9DB2029603EF0E37EFD5745B003F9B&CBStock=Checked&SrcOrder=o
UKKAals
"Mert mire számítunk Azerbajdzsántól? Jó sok pénzre, még annál is többre. Ugyanis – az IMF-ével ellentétben – az azeriek pénze jó pénz, ha olyanunk van, attól nem leszünk gyarmat, mert az azeri kölcsön nem olyan kölcsön. Igaz, hogy ez a pénz egyelőre nem akar megérkezni, sőt talán soha nem is fog."

A cikkiró szerint.
bakegya
Baltával gyilkolók megtérés templomát építik fel ,ha jól értem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.