A hétvégén rendezik Vonyarcvashegyen a 40 halász emléknap rendezvénysorozatát. A programban halászléfőző versenyt is rendeztek, melynek helyszíne a Vonyarcvashegy SE focipályája volt. Ma, azaz 2013. augusztus 3-án (szombaton) ilyen siralmas kép fogadta Barka Andreát a Vonyarcvashegy SE technikai vezetőjét.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
... és mi van a tűzgyújtási tilalommal, mikor oldották fel?
kopeba
Azoknak a balfék focistáknak így is jó lesz, legalább tudják miért esnek pofára.
ila51
elég barbár munka , nem tudtak volna legalább az egyik szélén sorban elhelyezkedni , és utána minimum rendbe tenni ?
űrbán
A pálya most már híven tükrözi orbánia focijának a színvonalát :)
Macsi
No, hát ez van akkor, ha amatőrök kezdenek el szervezni valamit úgy, hogy még életükben nem láttak ilyen közelről. A legkezdőbb rendezvényszervező is tudja, aki már dolgozott egy gyakorlottabb mellett, hogy ha a focipálya az egyetlen hely, ahol kvázi falunapot lehet tartani, akkor a főzőversenyt a pálya szélére illik helyezni, épp az ilyen fiaskók miatt. A többi (sátrak, színpad, stb.) lehet a játéktéren, mert azoknak a nyomait könnyű renoválni. Mondjuk mindehhez elég lett volna a józan paraszti ész is, de úgy látom, ott még ez is hibádzott :D
Macsi
de nem baj, majd a polgármesteri jenő hivatala kér és kap is állami támogatást a tereprendezéshez :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.