Esküvőt nem biztosíthat a Terrorelhárítási Központ (TEK), csak védett személyeket, például a kormányfőt, de egyelőre még nem tudni, Orbán Viktor kéri-e a biztosítást Ráhel lánya esküvőjére - írta a Blikk.

"Az elmúlt hetekben vadabbnál vadabb történetek jelentek meg arról, hogy milyen roppant erőt mozgósítunk az esküvőre" - mondta a Blikknek Fodor Gergely, a TEK társadalmi kapcsolatok osztályának vezetője.

"Mi eleve nem biztosíthatunk magánrendezvényeket, így lakodalmat sem. Mi a védett személyért, így például a kormányfő biztonságáért felelünk. Ezért az általános protokoll szerint fogunk eljárni. Semmivel sem történik másképpen, mint ha Orbán Viktor egy magánrendezvényen járna" - tette hozzá.

A menyegző helyszínén, a Tiborcz-tanyán sem adják egymásnak a kilincset a biztonsági emberek - tette hozzá a Blikk. "Még meg sem néztük a helyszínt" - mondta Fodor Gergely. "Ha szüksége is lesz aznap a kormányfőnek a védelemre, úgy bőven van még idő a biztonsági lépések megtételére, és időben el fogjuk végezni a szükséges feladatokat" - idézte a lap.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Ne hiszem el, hogy nem lesz ott a TEK. Majd álcázzák magukat valaminek. Mozgó bokor, esküvői torta, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Akkor a Nagy Vezérnek külön rendeznek egy lakodalmat? Ahol csak Ő és legközelebbi seggnyalói vannak?
Tootsy
@ranger47: Mer, Te meghivnad? En k@rvara szegyellnem,...:o((
Tootsy
@Csodapók: Az fiu volt, Edes, az Olaf Palme... Szegenykem, pedig ott volt rend,...
Csodapók
@Tootsy:Szerintem elkerülte a figyelmedet: "Szerdán Stockholm egyik áruházában egy ismeretlen tettes hasba szúrta Anna Lindh svéd külügyminisztert."
www.origo.hu/nagyvilag/20030911osszeallitas.html
Tootsy
@Csodapók: Bocs , Draagam, Nalad a talalat!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.