Előre szólok: ne tessék megijedni, nincs és nem is lesz. Illetve, ami lesz, az nem az lesz, sőt, ami nem lesz, az sem az lesz. Vagyis nem lesz. Bonyolultan hangzik, ugye? A koronázási ügyek már csak ilyenek, kérem, Isten kegyelméből. Nem érdemes most azzal fecsérelnünk az időnket, hogy Magyarország államformája még a mostani alaptörvény szerint is köztársaság, nem királyság, inkább lássuk, kit nem fognak megkoronázni?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Borbély József (ápolt) mint a Legfelsőbb Hatalom Vezénylő Fejedelme a világmindenség ura Az Úr 2013. évének augusztus 20. napján a halálcsillag fedélzetén megérkezik Liszt Ferenc (Ferihegy) nemzetközi repülőtérre majd leparkol Álmos vezér mellé és egyből a Parlamentbe hajtat fehér lovon és ott puccsot hajt végre csuti szultán felcsut örökös kormányzója ellen.
Utána bevonatja a 3. Magyar Köztársaság zászlaját és kitűzeti az Apostoli Magyar Királyság és szentháromság árpádsávos zászlaját és átveszi a hatalmat.

Majd az ápolók behozták a gyógyszereket.
ugyvedur
Ki a "bánatos fasz" nevezte ki ezt az elmebeteget Vezénylő Fejedelemnek? Csak nem a Legfelsőbb Hatalom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.