A Nézőpont Intézet megkérdezett ezer jobboldali szavazót, Bajnai Gordon, vagy Mesterházy Attila jelölése képviselné jobban a kormányoldali választói akaratot. A jobboldali pártszimpátiával rendelkező válaszadók megkérdezésével készült reprezentatív felmérés alapján a teljes népesség 12 százaléka szerint Bajnai Gordon, míg 7 százalékuk szerint Mesterházy Attila indításával szolgálná a demokratikus ellenzék jobban a kormánypárti célokat. A megkérdezettek 39 százaléka szerint a leghelyesebb az lenne, ha egyetlen esélyesként az ellenzék is Orbán Viktort küldené a miniszterelnök-jelöltségért folyó harcba. Szerinted minek örülne jobban a Fidesz? Ha az MSZP - Együtt-PM szövetség miniszterelnök-jelöltje Bajnai Gordon lenne, vagy ha Mesterházy Attila? Melyik az esélytelenebb jelölt? Ki mögé sorolna be kevesebb ellenzéki választópolgár? Melyik ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek örülne jobban a fideszes tábor? Szavazz!

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Még jó, hogy nem a Fodesz elvárásai szerint választanak maguk közül miniszterelnök-jelöltet aki jövőre le fogja váltani Orbán Viktort.
vukkocska
A gyengébbnek, természetesen, Mesterházy Attilának. Közel sem olyan nehéz ellenfél, mint Bajnai.
Brother Louie
Még jó, hogy nem a Fodesz elvárásai szerint választanak maguk közül miniszterelnök-jelöltet aki jövőre le fogja váltani Orbán Viktort.
A Tündik bündije
Aki magyar-argentin országhatárt (izé, focimeccset...) ígér... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.