A Taccs.hu írt arról, hogy egy zalaegerszegi szerencsejátékos az elmúlt időben rendszeresen megkopasztotta nyereményeivel a Szerencsejáték Zrt.-t. Most azt találta el, hogy a ZTE hazai pályán kikap az Ajkától.

Mindez azért érdekes, mert a szelvény fotóját, a: "mai tuti, bundas" szöveggel rakta ki a közösségi oldalra. Az egyik ismerős megkérdezte, hogy megbeszélte-e a dolgot "pavival", akiről nem lehet tudni, hogy kicsoda.

Az azonban biztos, hogy a mérkőzésen, Darko Pavicsevics kihagyott egy büntetőt, így a másodosztályú Ajka 2-1-re megverte a ZTE csapatát.

Megbundázta a ZTE meccsét, kitette a Facebookra

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Követelem hogy Zalaegerszegre is építsenek egy stadiont.
Dr. Felipe
Követelem hogy Zalaegerszegre is építsenek egy stadiont.
dömdödöm
baromság ! a mivan beszéltél papival az egy utólag a meccsen történtek tudatában 10 db DDDDD-s poénnak szánt viccelődés mert a botlábú kihagyta a 11 -est . Ha bunda lett volna akkor nem olyan hülyék hogy a neten tárgyalják le és még közzé is teszik .
A fickónak szerencséje volt !ennyi ,sokan a nagy oddsokra mennek rá és amikor nyernek megy a dicsekvés ! Ők a műmájerek ,azt viszint nem mondják soha mennyit buktakmár ezzel a szisztémával . Nagyon sokat !
Manhattan
@Dr. Felipe: Minek ennyi stadion? Megdumáljuk az eredményt, oszt jó napot. :)
nemkati
@Dr. Felipe: És kérésed meghallgattatott! :)
Dr. Felipe
Mondjuk az nem értem hogy a szelvény többi részét miért takarta el. Lehet hogy csak a ZTE-Ajka meccset találta el véletlenül de attól még nyeretlen a szelvény. Szerintem kacsa az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.